Landal Landgoed Bourtange Magazine – Volume 01 2024

Geplaatst met categorie:
Bourtange Magazine
De eerste editie van 2024 is nu ook digitaal te lezen.

Op Landal Landgoed Bourtange kom je helemaal tot rust in een omgeving die klasse en allure uitstraalt. Wist je dat er op het park geen lantaarnpalen geplaatst worden? De locatie heeft zo weinig luchtvervuiling en geluidshinder dat het een fantastische ervaring is om midden in de nacht bij het kampvuur te zitten. De sterren in het heelal zijn hier het enige licht dat je nodig hebt. Wat een heerlijke ervaring, zo midden in de natuur. Hier kom je pas écht tot rust. 

Dit soort feitjes, verhalen, interviews, uitjes en nog veel meer lees je in de nieuwste editie van het Bourtange Magazine. Een prachtig blad dat dient om je te inspireren en te informeren. Zo blijven de schatten van Landal Landgoed Bourtange niet geheim, maar kunnen we er straks samen van genieten. Veel leesplezier!

Bourtange Magazine
Beleef de natuur op-en-top vanuit een luxe, duurzame recreatievilla aan of bij het water.

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl