Landal Landgoed Bourtange – Eerste woningen op het water geplaatst

Geplaatst met categorie:
Landal Landgoed Bourtange
Steeds meer woningen staan nu gereed op locatie.

Hieronder zie je hoe drie woningen van Type Prins boven het water worden geplaatst. De woningen zijn gelegen op palen in het meer en worden turn-key opgeleverd met hoogwaardige materialen. Aan duurzaamheid geen gebrek dankzij o.a. zonnepanelen, full electric (gasloos), goede isolatie, kunststof kozijnen met HR +++ glas en een A++++ energielabel.

Landal Landgoed Bourtange
Drie woningen van Type Prins zijn afgelopen week geplaatst.

De verhuur van de eerste woningen op Landal Landgoed Bourtange start al op 14 juli aanstaande. Een perfecte gelegenheid om je droom van een eigen vakantiewoning te realiseren. Je wilt dat je investering goed rendeert op de korte termijn én in de toekomst. Daarnaast wil je niet druk zijn met alles wat er bij het verhuren van een recreatiewoning komt kijken. Onder andere hierom is Landal Landgoed Bourtange een uitstekende keuze.

Meld je je ook op tijd aan voor de Open Dag om alle bouwvorderingen en opgeleverde woningen met eigen ogen te bekijken? Graag tot dan!

Landal Landgoed Bourtange

Open Dag

zaterdag 29 juni , 11:00uur – 16:00uur

Bekijk open dag

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl