Landal Aelderholt: Project succesvol verkocht!

Geplaatst met categorie:
Landal Aelderholt
Het succesvolle vakantiepark heeft er 60 pareltjes van woningen bij.

Deze recreatiewoningen zijn werkelijk prachtig, luxe én duurzaam gebouwd. Dit is geen verrassing, want de woningen zijn gerealiseerd door niemand minder dan Van Wijnen Recreatiebouw. Elke woning is doordrenkt van luxe met een smaakvolle inrichting, moderne keuken, luxueuze badkamers. Zelfs inclusief Sunshower en sauna! 

De kers op de taart? Voor de woningen die het wellness label dragen, wacht een extra traktatie met een whirlpool en een knusse houtgestookte haard. Bovendien zijn deze woningen gebouwd met aandacht voor duurzaamheid, gebruikmakend van de meest moderne materialen en isolatietechnieken, waarmee de groeiende vraag naar comfort, ruimte en duurzaamheid in recreatief vastgoed wordt beantwoord. 

Met trots kijken we terug op dit project en kijken we uit naar de vele onvergetelijke momenten die de nieuwe eigenaren zullen beleven in dit betoverende stukje paradijs in Drenthe.

Landal Aelderholt
Luxer, ruimer én duurzamer. Dat zijn deze nieuwe recreatiewoningen in Aalden.

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl