De voordelen van een eigen recreatiewoning

Geplaatst met categorie:

Droom jij ook weg bij het idee van jouw eigen vakantiehuis? Dit begrijpen wij als geen ander! Wel is het hierbij belangrijk om eerst uit te zoeken wat voor recreatiewoning bij jou past en wat hiervan de voordelen zijn. Wij hebben alvast een aantal voordelen voor je op een rij gezet.

Recreatiewoning
Comfortabel en stijlvol recreëren midden in het bos op Landal De Rieverst

Op vakantie in eigen land

Een recreatiewoning in Nederland heeft vele voordelen. Je kunt immers vakantie vieren in eigen land wanneer jij dat wilt! Een plek ver of juist dichtbij huis, maar toch ‘’thuis’’. Kies jij voor een tweede woning aan het strand? Of woon je liever midden in de bossen? Je hebt het helemaal zelf voor het uitkiezen.

Geen teleurstellingen

Als jij hebt aangekocht waarnaar je zocht, weet je precies wat je krijgt wanneer je vakantie viert in jouw eigen recreatiewoning. Je kent de woning, de locatie én de omgeving. Zo weet jij precies waarnaar je kunt uitleven en zul je niet snel voor teleurstellingen staan.

Thuiswerken op vakantie

Een leuke voor de harde werkers onder ons, die wel eens vanuit huis werken: dit kan uiteraard ook vanuit jouw tweede woning! Zo begeef je je weer even in een andere omgeving. Extra goed voor de geest en een extra dosis creativiteit. Hier werk je in alle rust in een prachtige omgeving die je zelf hebt uitgekozen. Top!

Op vakantie met vrienden en familie

Wat is er nu leuker dan samen met vrienden en/of familie er even tussenuit te gaan? Nou… Niet veel, behalve natuurlijk met hen verblijven in jouw eigen recreatiewoning! Zo kunnen jullie samen extra genieten van jouw vakantiehuis. Daarnaast kun je hen ook nog de mogelijkheid geven om op elk gewenst moment gebruik te maken van jouw tweede woning. Let hierbij uiteraard wel op de voorwaarden van de woning.

Recreatiewoning
Genieten van rust en ruimte in jouw luxe watervilla op Landal Landgoed Bourtange

Goed alternatief voor banksparen

Spaargeld… Ooit was het vrij rendabel om je vermogen te koesteren op de bank. Helaas zijn die tijden gevlogen en zoeken we naar andere mogelijkheden om ons geld te investeren. Een recreatiewoning is hiervoor een goed alternatief. Je schaft hierbij een vakantiehuis aan voor de verhuur. Zo haal jij een leuk rendement uit je spaargeld. Let hierbij goed op of de verhuurvoorwaarden bij jou passen. Je kunt immers ook voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur kiezen, al levert volledige verhuur je uiteraard nét wat meer op. 

Geen omkijken, enkel verdiensten

Wil jij puur profiteren van de verhuuropbrengsten van jouw tweede woning? Goed nieuws! Veel vakantieparken, zoals Landal GreenParks, Europarcs en Roompot Vakanties, ontzorgen je geheel van het verhuurproces. Zij nemen o.a. het boekingsproces, de promotie, de administratie en de schoonmaak op zich. De opbrengsten zijn afhankelijk van de bezetting van jouw vakantiehuis. Sommige parken bieden je zelfs een gegarandeerd netto rendement aan. Zo ben jij altijd verzekerd van deze opbrengsten. 

Kortom, een tweede woning is een mooie belegging. Of het nu voor eigen plezier of voor een financieel extraatje is. Denk dus goed na over wat jij met je tweede verblijf wilt doen. Wil jij vooral winst maken? Of wil je zelf veel op vakantie in eigen land gaan? Wij helpen je graag om de perfecte match voor je te vinden.

Vakantiepark
Laat je ontzorgen van de volledige verhuur op populaire vakantieparken, zoals Landal Aelderholt

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl