Chalet te koop

Met familie en vrienden genieten op het terras van je eigen chalet. Frisse buitenlucht en de eerste warme zonnestralen. Een goed glas wijn, lekker eten, leuke anekdotes en het gelach van de kinderen op de achtergrond. En het mooie is: morgen volgt er weer zo’n dag!

Chalet te koop

Vakantie Makelaar biedt een scala aan mogelijkheden

Met familie en vrienden op uw terras genieten van de buitenlucht en de eerste warme zonnestralen, een goed glas wijn, lekker eten, leuke anekdotes en het gelach van de kinderen op de achtergrond. En het mooie is; morgen volgt er weer zo’n dag!

Investeren in vrije tijd

Een chalet kopen op een mooie locatie betekent investeren in vrije tijd. Dit kan uw eigen vrije tijd zijn, maar ook vrije tijd in het algemeen. Met andere woorden;een chalet is te koop voor eigen gebruik en/of voor de verhuur. Wat uw aankoopmotief ook is, laat u in alle gevallen goed informeren door een specialist op het gebied van recreatief vastgoed.

Waarom is een chalet kopen interessant?

Een chalet heeft over het algemeen een lagere aankoopprijs dan een stenen recreatiewoning. Chalets worden steeds comfortabeler, waarbij de thuissituatie geëvenaard of zelfs overtroffen wordt. Ook de uitstraling van de chalets wordt steeds hoogwaardiger, hetgeen zeker bijdraagt aan het vakantiegevoel.

Chalet te koop op huurgrond of eigen grond

Een chalet is een roerend goed. U dient een weloverwogen keuze te maken als het gaat om de grond waarop het opstal is/wordt geplaatst. Een chalet kopen op eigen grond (of erfpacht) is de meest veilige optie. Bij huurgrond loopt u het risico dat uw opstal vroeg of laat verwijderd dient te worden. Als het huurcontract afloopt, kan de grondeigenaar de grond aan een ander verhuren. Indien er andere plannen met de grond zijn, kan hij de huur opzeggen. Het zal nooit uw bedoeling zijn om het object te moeten verwijderen. Zeker niet als u uw chalet als investering ziet. Voor het waarde behoud is eigen grond interessanter.

Ruim aanbod chalets te koop

Een chalet kopen? Het aanbod is zeer divers. Bij Vakantie Makelaar staan chalets te koop op verschillende parken door heel het land. De prijzen variëren van € 30.000,- k.k. btw vrij (incl. eigen grond) tot circa € 200.000,-. Vakantie Makelaar informeert u graag nader over de chalets, locaties en jaarlijkse kosten en mogelijke opbrengsten uit verhuur.

>> Klik hier voor het totale aanbod ‘chalet te koop’ bij Vakantie Makelaar

WhatsApp chat