Chalet te koop

Veel mogelijkheden als het gaat om ‘Chalet te koop’

Met familie en vrienden genieten op het terras van je eigen chalet. Frisse buitenlucht en de eerste warme zonnestralen. Een goed glas wijn, lekker eten, leuke anekdotes en het gelach van de kinderen op de achtergrond. En het mooie is: morgen volgt er weer zo’n dag!

Bekijk al onze chalets

Investeren in vrije tijd

Een chalet kopen op een mooie locatie betekent investeren in vrije tijd. Dit kan je eigen vrije tijd zijn, maar ook vrije tijd in het algemeen. Met andere woorden; een chalet is te koop voor eigen gebruik en/of voor de verhuur. Wat jouw aankoopmotief ook is, laat je in alle gevallen goed informeren door een specialist op het gebied van recreatief vastgoed.

Waarom is een chalet kopen interessant?

Een chalet heeft over het algemeen een lagere aankoopprijs dan een stenen recreatiewoning. Chalets worden steeds comfortabeler, waarbij de thuissituatie geëvenaard of zelfs overtroffen wordt. Ook de uitstraling van de chalets wordt steeds hoogwaardiger, hetgeen zeker bijdraagt aan het vakantiegevoel.

Chalet te koop op huurgrond of eigen grond

Een chalet is een roerend goed. Je dient een weloverwogen keuze te maken als het gaat om de grond waarop het opstal is/wordt geplaatst. Een chalet kopen op eigen grond (of erfpacht) is de meest veilige optie. Bij huurgrond loop je het risico dat jouw opstal vroeg of laat verwijderd dient te worden. Als het huurcontract afloopt, kan de grondeigenaar de grond aan een ander verhuren. Indien er andere plannen met de grond zijn, kan hij de huur opzeggen. Het zal nooit je bedoeling zijn om het object te moeten verwijderen. Zeker niet als je jouw chalet als investering ziet. Voor het waarde behoud is eigen grond interessanter.

Ruim aanbod chalets te koop

Een chalet kopen? Het aanbod is zeer divers. Bij Vakantiemakelaar staan chalets te koop op verschillende parken door heel het land. De prijzen variëren van € 30.000,- k.k. btw vrij (incl. eigen grond) tot circa € 200.000,-. Vakantiemakelaar informeert je graag nader over de chalets, locaties en jaarlijkse kosten en mogelijke opbrengsten uit verhuur.

>> Klik hier voor het totale aanbod ‘chalet te koop’ bij Vakantie Makelaar

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl