Tweede woning informatie dag

Zaterdag 24 juni 2023Tweede woning informatiedag

Tweede woning informatiedag in 2023

Op de locaties van onze projecten ben je van harte welkom. Is een bezoek aan het project net een stapje te ver? Dan is een tweede woning informatiedag wellicht iets voor jou.

Als specialist in recreatief vastgoed weten wij als geen ander hoe we vraag en aanbod op deze markt het best bij elkaar kunnen brengen. Wij kunnen je adviseren en begeleiden bij alle facetten van het aan- en verkoopproces door jarenlange ervaring binnen de recreatieve branche. Dit doen we door je alle in en outs te vertellen over wat er komt kijken bij de aankoop van een tweede woning. Denk hierbij aan de locatie, verhuurmogelijkheden, prijzen, rendementen en meer. Zo weet jij zeker dat je de juiste keuze maakt.

Bij ons gaat het om vrijblijvend en onafhankelijk advies van dé specialist in recreatief vastgoed.
Bekijk hier alvast ons huidige aanbod.

De volgende tweede woning informatiedag vindt plaats op zaterdag 24 juni 2023 van 10:00 uur tot 16:00 uur. Het is dan mogelijk om een afspraak in te plannen bij ons op kantoor en staat er een adviseur voor u klaar. Dit adviesgesprek duurt circa 60 minuten.

We zien je graag verschijnen!

Ben je erbij? Meld je aan!

Advies op maat!

Wij geven je graag de juiste informatie over het aankopen van een tweede woning. Daarom staan onze specialisten voor je klaar. De Tweede woning informatiedagen zijn er om je advies op maat te geven en dat alles in een sfeervolle ambiance onder het genot van een kopje koffie.

Noteer het in je agenda!

De Tweede woning informatiedagen van ons worden al jaren druk bezocht. Onze adviseurs staan je tussen 10:00 en 16:00 uur graag bij in het voorzien van een gedetailleerd en vrijblijvend advies.

Adres: Molenlaan 51, Uithoorn

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl