Tweede woning informatie dag

Zaterdag 16 oktoberTweede woning informatiedag

Zaterdag 16 oktober 2021 van 10.00 – 16.00 uur

Als specialist in recreatief vastgoed weten wij als geen ander hoe we vraag en aanbod op deze markt het best bij elkaar kunnen brengen. Wij kunnen je adviseren en begeleiden bij alle facetten van het aan- en verkoopproces door jarenlange ervaring binnen de recreatieve branche. Bekijk hier alvast ons huidige aanbod.

Aanmelden is verplicht. Je hebt de keuze uit een online gesprek (via de computer) of bij ons op kantoor. Wij bieden een beperkt aantal plekken aan per tijdslot, waarbij je op ruim 1,5 meter zit van onze adviseur. Een adviesgesprek duurt circa 60 minuten. Wij hanteren de volgende tijdsloten:

  • 10.00 uur – 11.00 uur
  • 11.30 uur – 12.30 uur
  • 13.00 uur – 14.00 uur
  • 14.30 uur – 15.30 uur

De tijdsloten gelden zowel voor online gesprekken als voor de gesprekken bij ons op kantoor.

Ben je erbij ? Meld je aan!

Advies op maat!

Wij geven je graag de juiste informatie over het aankopen van een tweede woning. Daarom staan onze specialisten voor je klaar. De Tweede woning informatiedagen zijn er om je advies op maat te geven en dat alles in een sfeervolle ambiance onder het genot van een kopje koffie.

Noteer het in je agenda!

De Tweede woning informatiedagen van ons worden al jaren druk bezocht. Onze adviseurs staan je tussen 10.00 en 16.00 uur graag bij in het voorzien van een gedetailleerd en vrijblijvend advies.

Adres: Molenlaan 51, Uithoorn

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl