Soal Beach Resort: Bouwupdate juni 2023

Geplaatst met categorie:

De bouwwerkzaamheden bij Soal Beach Resort zijn in volle gang en wekelijks worden er vorderingen gemaakt. Langzaam maar zeker wordt er een prachtig resort neergezet. Fantastisch nieuws: de oplevering is bijna daar! Lees je mee?

Soal Beach Resort
Eindeloos genieten aan het IJsselmeer op Soal Beach Resort

Soal Beach Resort, voorheen Camping It Soal, heeft een directe ligging aan het IJsselmeer. Een erg unieke én geliefde locatie! Het resort beschikt over luxe appartementen met privé wellness mogelijkheden en goed verzorgde kampeerplekken voor toeristische en seizoenkampeerders en is voorzien van de meest moderne faciliteiten. Het strand is, door het ondiepe water, bij uitstek geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Tevens is het de ideale plek voor het uitoefenen van diverse watersporten, waaronder wind- en kitesurfen.

Soal Beach Resort ligt in de regio Waterland van Friesland. Dit Zuidwestelijke deel van de provincie is een prachtig divers gebied waar je kunt genieten van veel water en land die elkaar steeds beïnvloeden. Je vindt er zeeën aan activiteiten. Op en rond het water kun je actief (kite) surfen, lekker met een bootje varen, heerlijk zwemmen of gewoon relaxen op het strand. Daarnaast is er in de omgeving ook voldoende te beleven. Een wandeling door de voormalige oude handelsstad Workum brengt u langs prachtige trapgeveltjes, zadeldaken en de Grote of Sint-Getrudiskerk.

Soal Beach Resort
De eerste kopers mochten afgelopen weekend al in hun appartement

En de volledige oplevering nadert! De luxe appartementen worden zelfs al op dit moment opgeleverd aan de kopers. Op vrijdag 30 juni zullen de appartementen verhuurgereed zijn en mogen we de allereerste gasten ontvangen. Vanaf afgelopen weekend mogen eigenaren de appartementen zelf al gebruiken tijdens het zogenoemde eigenarenweekend. Ben jij één van deze gelukkige kopers? Of sta je op het punt om in te stappen?

De komende weken wordt het terrein, inclusief het inzaaien van gras en bloemenzaad, klaargemaakt. Daarnaast wordt er gestart met de projectinrichting en inventaris. Ook de sauna’s worden geplaatst. Kunnen jullie ook niet wachten? Zet dan vooral alvast de volgende Open Dag in jouw agenda en kom een kijkje nemen naar de vorderingen van de bouw van dit prachtige, luxe strandresort.

Soal Beach Resort

Open Dag

zaterdag 1 juni , 11:00uur – 15:00uur

Bekijk open dag
Soal Beach Resort
De details van de zee komen mooi en subtiel uit in de ontwerpen

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl