Soal Beach Resort: Bouwupdate april 2023

Geplaatst met categorie:

Een feestelijk moment is aangebroken bij Soal Beach Resort: het eerste appartementengebouw is uit de steigers! Daarnaast zijn er tal van andere werkzaamheden bezig. Benieuwd hoe het resort er nu bij ligt? Bekijk hier de dronebeelden.

Soal Beach Resort
De bouwwerkzaamheden bij Soal Beach Resort schieten mooi op

Naar verwachting wordt appartementengebouw de Blazer deze maand (april 2023) bouwkundig opgeleverd. De fraaie architectuur, verhoudingen, gevel en toegepaste materialen zijn nu al goed zichtbaar. Afgelopen maand zijn er flinke stappen gemaakt op de bouw en dit wordt vlot doorgezet.

Ook is in de appartementen zelf druk gewerkt. Zo is al een groot aantal van de badkamers getegeld en gemonteerd, is het eerste sanitair gemonteerd, zijn er tal van installatiewerken uitgevoerd (waaronder het afmonteren van de elektra), zijn de schilders gestart, zijn de liften gemonteerd en ook de eerste keukens zijn al geplaatst. 

Daarnaast is de afgelopen periode druk gewerkt aan het realiseren van de nieuwe nutsaansluitingen. Hiervoor zijn allerlei werkzaamheden in de grond op Soal Beach Resort uitgevoerd om alle kabels en leidingen aan te kunnen brengen. Dit met als doel dat de gebouwen volgende week zijn voorzien van elektra, water en glasvezel internet. Tevens wordt druk gewerkt aan de rioolaansluitingen. Er is tot slot een start gemaakt met het aanleggen van de terrein- en tuininrichting.

En nu? Na appartementengebouw de Blazer zijn de gebouwen de Boeier en de Botter aan de beurt. De verwachting is dat het gebouw de Boeier komende week uit de steigers treedt en het gebouw de Botter volgt ook snel. Het schiet dus mooi op, want binnenkort (juni a.s.) vindt de oplevering plaats. Ook gaat de verhuur direct van start. Oftewel dit is hét ideale moment om in te stappen.

Bekijk de dronebeelden hier.⤵

Soal Beach Resort
Dronebeelden van Soal Beach Resort – april 2023

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl