Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht: 17 t/m 19 maart 

Geplaatst met categorie:

Het kopen van een tweede woning is een serieuze zaak. Door je goed te laten informeren en gebruik te maken van de kennis en ervaring van experts, kom je goed voorbereid uit de startblokken. Hiervoor is de Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht dé plek.

Second Home Beurs
Vakantiemakelaar op de Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht

Ook wij zijn als exposant aanwezig op de beurs. Een goede mogelijkheid om ons vrijblijvend te ontmoeten en je in een persoonlijk gesprek te laten informeren. Op de Second Home Beurs vind je meer dan 140 makelaars uit ruim 20 landen onder één dak en een uitgebreid seminarprogramma waar juridische, fiscale en financiële zaken aan bod komen. Dus… blijft het bij dromen? Of zet jij met een bezoek aan de Second Home Beurs, de eerste stap naar een tweede huis?

Aankomend weekend is het al zover. Wij zijn vrijdag 17 t/m zondag 19 maart dagelijks van 10:00 – 17:00 uur aanwezig op stand 341. Heb jij nog een gaatje vrij in je agenda? Of zit je ondertussen al helemaal klaar voor de beurs? Ons team kijkt er in ieder  geval naar uit om bezoekers persoonlijk te informeren over het (ver)kopen van een recreatiewoning.

Vergeet niet om hier jouw gratis tickets te reserveren. Je ontvangt dan ook alvast een informatieve beursmagazine en kunt kosteloos kiezen uit vele seminars. Graag tot komend weekend!

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl