Second Home Beurs: een groot succes!

Geplaatst met categorie:

Afgelopen weekend was een groot succes. Wij hebben veel bezoekers mogen informeren en inspireren. De vele interessante gesprekken en het delen van onze kennis – we doen niets liever!

Second Home Beurs
Vakantiemakelaar stand tijdens de Second Home Beurs

Tijdens de Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht van 17 t/m 19 maart 2023 konden bezoekers meer dan 150 makelaars uit 25 verschillende landen ontmoeten. Het begin is altijd lastig, maar de eerste stap naar een tweede woning is snel gezet bij een bezoek aan deze unieke beurs. Je vindt hier alle informatie om goed geadviseerd het avontuur aan te gaan.

Wist je dat… interesse in een vakantiewoning enorm blijft?
Maar liefst 12.294 mensen brachten een bezoek aan de Jaarbeurs in Utrecht afgelopen weekend.

Second Home Beurs
Tijdens de beurs informeren en inspireren we je graag

Een tweede huis kopen doe je niet dagelijks. Aarzel daarom niet om advies te vragen van een expert. Vakantiemakelaar is dé specialist in recreatief vastgoed. Al sinds 2007 begeleidt ons team mensen naar hun ideale recreatiewoning. Wij zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent vóór je overgaat tot de aankoop van een tweede woning; jouw droomwoning.

Ben jij er de volgende keer weer bij of heb je deze editie gemist? Van 29 september t/m 1 oktober 2023 staan wij weer op de Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht. Meer informatie en een unieke uitnodigingslink voor vrijkaarten volgen nog. Markeer dit weekend in ieder geval alvast in je agenda. Graag (weer) tot dan!

Second Home Beurs
Op onze schermen vind je eenvoudig jouw ideale tweede woning

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl