Nieuw project: Klein Vink

Geplaatst met categorie:

Maak kennis met ons gloednieuwe project Klein Vink. Je vindt dit unieke park in het Limburgse Arcen. Roompot realiseert hier 33 vrijstaande lodges aan de zwemplas. De meeste lodges staan al op hun plek en de eerste gasten worden komend voorjaar verwelkomd.

Klein Vink
Klein Vink is een gemoedelijk wellnesspark, midden in de natuur.

Op een unieke plek in het Limburgse Arcen

In het zonovergoten zuiden van Nederland ligt het pittoreske plaatsje Arcen. Geen betere plek voor Klein Vink. Een park dat ontspanning en welzijn ademt met Thermaalbad Arcen als ultiem rustpunt voor haar gasten. Buiten de grenzen van het park lijkt de tijd te hebben stil gestaan. Op de goede manier. Nationaal Park De Maasduinen biedt kilometers aan prachtige natuur, waar je uren door de bossen, langs vennen en de langste rivierduingordel van Nederland kunt struinen. Hier kom je echt tot jezelf en tot elkaar. De talloze fiets- en wandelroutes maken dat je de omgeving op eindeloos veel verschillende manieren kunt ontdekken. 

Draait het hier dan alleen om rust en ruimte? Nee, zeker niet! Op het park zelf vind je een uitgebreid faciliteitenaanbod, waaronder een zwembad, Kids Club, supermarkt, winkel/kadoshop, eetcafé/bar, snackbar, diverse sport- en spelactiviteiten en indoor speeltuin. Buiten het park zijn een bezoek aan de kasteeltuinen van Arcen, een klimpark, Toverland, de Hertog Jan Brouwerij of bourgondisch Venlo zeker de moeite waard.

Klein Vink
Dromen van een tweede woning aan het water wordt hier werkelijkheid.

Vrijstaande lodges in een wellness omgeving

Alles is veranderlijk, behalve de geografische ligging van jouw beleggingsobject. Investeerders in recreatief vastgoed weten hoe belangrijk de locatie is. Niet voor niets strijkt Roompot neer op de mooiste plekken in Europa. Met de ontwikkeling op Klein Vink, heb je nu de kans om een vrijstaande lodge aan te kopen in het zonnige zuiden van Nederland. Dat dit een toplocatie is, bewijzen de positieve beoordelingen van onze nationale en internationale gasten die Klein Vink én Thermaalbad Arcen al jaren bezoeken.

Roompot realiseert 33 vrijstaande lodges aan de zwemplas op Klein Vink. De 2-, 4-, en 6-persoons lodges zijn verdeeld over vier verschillende types en staan op kavels eigen grond. De kavels liggen dicht bij het water, waarvan sommige zelfs direct aan het water. De lodges zijn ontworpen naar Scandinavisch voorbeeld: modern, kleurrijk en speels. Met duurzame bouwmaterialen, zonnepanelen en toekomstbestendige installatietechnologie sluiten ze aan op de wensen van vandaag en morgen.

Wist je dat er nu al modelwoningen gereed zijn? Deze staan al klaar op locatie om bezichtigd te worden. Zet de volgende Open Dag dus alvast in je agenda.

Landal Landgoed Bourtange

Open Dag

zaterdag 20 juli , 11:00uur – 16:00uur

Bekijk open dag

Haal het maximale uit jouw investering

Zorgeloos verhuren? Bij Roompot zit je goed. Veruit de meeste eigenaren verhuren hun vakantiewoning gedeeltelijk of geheel aan gasten. Hierbij komt de deskundige ondersteuning van Roompot goed van pas. In termen van bezetting, huurprijs en onderhoud haal je zo het maximaal mogelijke uit jouw investering. 

Op Klein Vink kun je kiezen voor een combinatie van verhuur en eigen gebruik. Je spreekt dan met Roompot, jouw verhuurorganisatie, af hoeveel weken de vakantiewoning voor eigen gebruik beschikbaar is. Ga jij juist voor maximaal rendement op jouw investering? Dan kun je kiezen voor 100% verhuur en een gegarandeerd netto rendement van 6%. Jouw woning is dan jaarrond beschikbaar voor verhuur. Een bewuste keuze voor de slimme investeerders onder ons, want de verhuurboekingen beloven hoog op te lopen voor dit project. Ontdek vandaag nog de diverse lodges op Klein Vink en laat je informeren naar alle mogelijkheden!

Klein Vink
Deze unieke plek in het Limburgse Arcen is erg geliefd.

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl