Landal Olde Kottink: Planning en laatste woningen

Geplaatst met categorie:
Landal Olde Kottink
Maak kennis met Landal Olde Kottink, een natuurrijk vakantiepark midden in een prachtig glooiend coulisselandschap.

Fase 1 

De eerste fase bestaat uit 39 fantastische, onder architectuur ontworpen, gasloze woningen die ruimte bieden aan 2- tot 6 personen. De woningen zijn allen aan de rand gesitueerd op ruim bemeten kavels van ca. 550m². Door de zonnepanelen en de laadpaal die standaard tot de woning behoort, is nul op de meter de nieuwe norm. Je hebt de keuze uit twee modellen, Type Jans of Type Rieks. De kleurstelling en of de woning gespiegeld is of niet is al door de architect per kavel vastgelegd om zo een landschappelijk optimaal beeld te houden. Je mag echter zelf het type kiezen dat je op jouw kavel wenst.

Landal Olde Kottink
Tussen de weilanden en bossen overnacht je hier in mooie duurzame recreatievilla’s. Een kleinschalig park met fantastische setting.

Investeren, verhuur of eigen genot

Door de combinatie van Paradys Recreatie als ontwikkelaar, Van Wijnen als aannemer en Landal GreenParks als verhuurpartner krijg je als koper zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Dit gecombineerd met de adembenemende, unieke locatie maakt het een uitstekende investering. Je hebt de mogelijkheid om de woning te verhuren met een netto garantierendement, variabele huuropbrengst met ruime eigen gebruiksmogelijkheden of geen verhuur (volledig eigen gebruik). Het netto aanvangsrendement wordt geprognosticeerd tussen de 4 – 4,5%, welke kan oplopen tot 5,5 – 6%.

Bouwupdate en laatste ontwikkelingen

De bouw is reeds begonnen en de nutsvoorzieningen zijn aangelegd. De verwachte oplevering en start verhuur staat gepland voor de kerst (2024). Er zijn nog slechts 12 woningen beschikbaar, dus reserveer snel jouw favoriete kavel op onze online kavelkaart en/of meld je aan voor de aankomende Open Dag.

Landal Olde Kottink

Open Dag

zaterdag 27 juli , 11:00uur – 16:00uur

Bekijk open dag

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl