Landal Brabantse Wal: Ontwikkeling in volle gang

Geplaatst met categorie:
Landal Brabantse Wal
De variatie in de verschillende woningtypen en architectuur geeft het vakantiepark de sfeervolle uitstraling en allure die past bij de omgeving.

Begin februari (2024) zijn de heipalen van de vakantiewoningen geslagen. Inmiddels is het bouwbedrijf bezig met het storten van de funderingen en de bouw van de kelders van de grootste woningen. Het vakantiepark wordt gefaseerd gebouwd. De eerste fase bestaat uit 50 woningen, inclusief 9 Tiny Houses. Dit woningtype bleek erg geliefd en was binnen no-time uitverkocht.

Naar verwachting zullen de eerste woningen eind dit jaar al klaar zijn. Ook staat het aanpakken van het park zelf nog op de planning voor dit najaar. Naast de bouw van de woningen, is namelijk ook de ontwikkeling van het terrein in volle gang, zoals de aanleg van ‘natuurspeelplekken’. Het beleven van de natuur voor de gast staat hier centraal.

Landal Brabantse Wal
De woningtypes hebben een gevarieerd gevelbeeld en worden met rieten-, pannen- of felsdak uitgevoerd.

Daarnaast is diversiteit het uitgangspunt voor de ontwikkeling van Landal Brabantse Wal. De variatie in de 14 verschillende woningtypen en architectuur geeft het vakantiepark de sfeervolle uitstraling en allure die past bij haar omgeving. Alle recreatiewoningen zijn gesitueerd op ruime kavels eigen grond. Je hebt de keuze uit Comfort, Comfort met kinderplusthema, Luxe, Extra Luxe en Extra Luxe Wellness uitvoeringen.

Eifelpark Kronenburger See

Open Dag in Duitsland

vrijdag 19 april , 11:00uur – 16:00uur

Bekijk open dag in duitsland

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl