Landal Aelderholt: Succesvolle oplevering & start verhuur

Geplaatst met categorie:
Landal Aelderholt
Wij hebben ‘m helaas nog niet zien lopen op locatie, maar wie weet de gelukkige eigenaren en gasten deze kerst wel… met een beetje geluk. 😉

De luxe recreatiewoningen zijn gerealiseerd door niemand minder dan Van Wijnen Recreatiebouw. Kwaliteit ten top! En dat is lang niet alles. Van een gegarandeerd netto rendement tot zeer luxe en duurzame voorzieningen, het is niet voor niets dat er nog maar 1 van de 60 woningen beschikbaar is. Dit is hét moment om de laatste kavel te reserveren voordat het te laat is.

De bouw van de laatste 20 woningen van fase 3 is in volle gang. Naar verwachting worden deze laatste recreatiewoningen eind januari 2024 opgeleverd. De nieuwe, luxe uitbreiding op Landal Aelderholt in de Drentse plaats Aalden is dan compleet. Ook deze woningen gaan gelijk in de verhuur. Erg fijn voor de eigenaren, want die zijn verzekerd van een vast percentage van de bruto huuropbrengsten tot en met 31 december 2031. Daarnaast kun je als eigenaar 21 dagen eigen gebruik op jaarbasis inboeken.

Landal Aelderholt
Een prachtig winters beeld van de luxe recreatiewoningen.

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl