Landal Klein Oisterwijk, Type Plonspool

v.a. € 300.000 v.o.n. excl. btw

Geverifieerd

 • Woningpresentatie
 • Persoonlijk advies en bezichtigingen
 • Rendement

Media 0

 • Vrijstaande luxe 2+2-persoons lodges op ruime kavels (eigen grond) in het groen
 • Exclusieve verhuur door Landal GreenParks, met een gegarandeerd rendement van 6% (tot 01-01-2027)
 • Verhuur verplicht, i.c.m. eigen gebruik (5 weken per jaar waarvan 2 in het hoogseizoen)

Herontwikkeling Klein Oisterwijk
In het prachtige Oisterwijk, gelegen in de betoverende regio Noord-Brabant, ligt het bestaande Klein Oisterwijk. In de komende jaren zullen er ca 350 nieuwe, duurzame luxe vakantielodges worden gerealiseerd op dit groen aangelegde park van 25 hectare. 

Met eigen vennen en diverse waterpartijen, biedt het park ruime kavels waarop verschillende typen vrijstaande lodges worden gebouwd. Deze lodges worden volledig in eigentijdse stijl ingericht, inclusief luxe keuken en sanitair. De kavels van de lodges worden volledig aangelegd opgeleverd, zodat je als eigenaar direct kunt renderen en genieten van je woning.

Type Wijk

Maak kennis met Woningtype Wijk, een luxueuze woning die elegantie uitstraalt dankzij een harmonieus samenspel van warme en bijzondere materialen. Natuurlijke tinten worden versterkt door ton sur ton-kleuren en subtiele accenten van goud en marmer.

Zelf kun je kiezen uit de reguliere, Dog of Newborn variant.

 • Dog: deze variant wordt voorzien van een tuinomheining, bench, mand en extra accessoires, die speciaal ingekocht zijn voor honden en hun bazen.
 • Newborn: deze variant wordt voorzien van een babybed plus commode in de slaapkamer van de ouders en extra accessoires, die speciaal gericht zijn op gezinnen met een pasgeboren kind.

De woning beschikt over twee slaapkamers, waarvan één op de eerste verdieping met een slaapvide van 1.40 meter hoogte, ideaal voor kinderen. Geniet van een lichte woonkamer met hoge ramen en een schuifpui, die een prachtig uitzicht bieden op de omgeving. De keuken is zeer luxe en de moderne badkamer zorgt voor ultiem comfort.

Met het eigentijdse interieurontwerp van ‘City Chique’ waan je je in een stijlvolle omgeving. De woning is duurzaam gebouwd met FSC gecertificeerd hout en beschikt over een volledig klimaatbeheersingssysteem voor een aangenaam verblijf. Bovendien is deze woning ideaal als (thuis)werkplek. Sluit je (werk)dag af met een heerlijk glas wijn op het ruime terras, compleet met buitenmeubilair, en geniet van de omringende natuur.

Verhuur en eigen gebruik
De vakantielodges op Klein Oisterwijk worden enkel aangeboden als beleggingsobject. Landal GreenParks gaat de exclusieve verhuur voor Klein Oisterwijk verzorgen. De focus van Landal ligt op het jaarrond verhuren van alle vakantielodges, met als doel om voor de belegger een zo optimaal mogelijk rendement te kunnen bieden. Dit wordt gedaan in de vorm van een gegarandeerd en vast rendement van 6% netto tot 1 januari 2027. Er is wel een beperkte mogelijkheid (5 weken p/j waarvan 2 in het hoogseizoen) om zelf gebruik te maken van de investering.

Kenmerken

 • Prijs v.a. € 300.000 v.o.n. excl. btw
 • Grondsituatie Eigen grond
 • Inventaris Inclusief inventaris
 • Parkeervoorziening Centrale parkeerplaats

Parkinformatie

 • Vrijstaande luxe lodges op ruime kavels (eigen grond) in het groen
 • Exclusieve verhuur door Landal GreenParks, met als doel een mooi netto rendement
 • Verhuur verplicht, i.c.m. eigen gebruik (5 weken per jaar waarvan 2 in het hoogseizoen)

Op een bijzonder mooie locatie in het Brabantse Oisterwijk wordt het reeds bestaande Streekpark Klein Oisterwijk herontwikkeld. In de komende jaren worden op het park circa 350 nieuwe, duurzame luxe vakantielodges gerealiseerd.

Investeren in natuurlijk genieten
Het in het groen aangelegde park (25ha) met eigen vennen en diverse waterpartijen krijgt ruime kavels met verschillende type lodges. Deze vrijstaande lodges worden geheel in eigentijdse stijl ingericht inclusief luxe keuken en sanitair. Ook de kavels van de lodges worden volledig aangelegd opgeleverd.

Verhuur en eigen gebruik
De vakantielodges op Klein Oisterwijk worden enkel aangeboden als beleggingsobject. Landal GreenParks gaat de exclusieve verhuur voor Klein Oisterwijk verzorgen. De focus van Landal ligt op het jaarrond verhuren van alle vakantielodges, met als doel om voor de belegger een zo optimaal mogelijk rendement te kunnen bieden. Er is wel een beperkte mogelijkheid (5 weken p/j waarvan 2 in het hoogseizoen) om zelf gebruik te maken van de investering.

 • Bekijk Type Wijk
 • Bekijk Type Ree

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl