Landal De Wedderplassen, Type 20 Lodge

€ 950.000 v.o.n. excl. btw

Geverifieerd

 • Woningpresentatie
 • Persoonlijk advies en bezichtigingen

Media 0

Kenmerken

 • Prijs € 950.000 v.o.n. excl. btw
 • Aantal personen 20

Parkinformatie

 • Kleinschalig park, bestaande uit 38 vrijstaande lodges naast het Weddermeer
 • Luxe 4-, 6- en 8-persoons lodges met eigen sauna of buitenkeuken
 • Maximaal 90 dagen eigen gebruik per jaar
 • Exclusieve verhuur en marketing verzorgd door Landal GreenParks

Het project en de omgeving
Dit buitengewone plekje vraagt om duurzame lodges met een natuurlijke uitstraling, passend in het groene en afwisselende landschap van Westerwolde. Met speels aangelegde tuinen, grenzend aan het water, waarbij een eigen vlonder natuurlijk niet mag ontbreken. Een plek waar je keer op keer tot rust komt, zowel binnen als buiten.

Het park beschikt over een pannaveldje en jeu-de-boules baan. Bij het clubhuis kun je terecht voor vragen en het lenen van de juiste benodigdheden, maar bijvoorbeeld ook voor een heerlijk flesje wijn met hapjes.

Op een landtong bij Recreatieplassen de Wedderbergen, ligt Brasserie Weddermeerhoeve. Een nostalgische boerderij zoals je die in deze omgeving verwacht en waar je uitstekend kunt lunchen of dineren. Vanaf het zonnige terras kijk je uit over het water.

De lodges
De buitengewone lodges zijn gebouwd en ontworpen door The-Modular Movement in samenwerking met MVSA-Architects. Hoogwaardige lodges, tot in de puntjes uitgedacht, voor een optimaal modulair design. Hierbij worden landschap, exterieur en interieur als één geheel gezien, waarbij rust, ruimte, privacy en plezier centraal staan.

De 4-, 6- en 8-persoons lodges liggen op steenworp afstand van Recreatieplassen De Wedderbergen. Allemaal direct aan het water. Zo kun je vanaf je eigen vlonder de sup op stappen of een boek lezen aan de waterkant. Vanuit een aantal lodges heb je zicht over het meer.

Verhuur en eigen gebruik
Kopen betekent vrijwel direct genieten en renderen en dat is vrij uniek bij nieuwbouw. Fase 1 is volledig op voorraad gebouwd en ingericht, zodat de lodges na aankoop binnen één maand in gebruik genomen kunnen worden.

Het is verplicht om de lodges te verhuren via Landal GreenParks, maar desgewenst kun je de woning als eigenaar maximaal negentig dagen per jaar zelf gebruiken. In de praktijk blijkt dit een hele lange periode. Natuurlijk is het ook mogelijk om de lodge volledig te verhuren voor een zo hoog mogelijk rendement. En staat de lodge eens een weekendje leeg? Dan kun je altijd last-minute beslissen om zelf vakantie te komen vieren, zonder dat dit ten koste van het rendement gaat.

 • Bekijk Type 8 Lodge
 • Bekijk Type 6 Lodge
 • Bekijk Type 4 Lodge

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl