Waterrijck Sneekermeer

Fraaie appartementen en varende objecten op een unieke plek aan het Sneekermeer

Appartementen en boten

 

102 tot 117 m2
woonoppervlakte

6-8 persoons objecten

400 tot 485 m2
perceeloppervlakte

Open huis: 23 september

Open huis

Kom zondag 23 september vrijblijvend naar het open huis op locatie en laat je informeren over dit project. Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur. Overige dagen kun je op afspraak terecht.

Adres: Paviljoenwei 4, Offingawier

Waterrijck Sneekermeer – reserveer je kavel

Reserveer je kavel(s)

Heb je je favoriete kavel uitgekozen? Het is nu mogelijk om deze vrijblijvend te reserveren. Na je reservering ontvang je van ons een bevestiging met alle informatie over de desbetreffende kavel.

contact

Adviesgesprek

Wens je meer algemene informatie m.b.t. de aankoop van een recreatiewoning? Laat je dan adviseren door één van onze specialisten. Dit kan 7 dagen per week op afspraak. Wij helpen graag je droom te verwezenlijken!

Waterrijck Sneekermeer
Paviljoenwei 4, Offingawier

  • Bijzondere appartementen en varende objecten inclusief ligplaats
  • Pal aan het Sneekermeer met eigen haven en restaurant
  • Gelegen in het hart van het Friese watersportgebied

De Friese meren, watersport en Friesland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En vooral het Sneekermeer is een bijzonder watersportgebied. Aan de rand van dit gebied wordt Waterrijck Sneekermeer ontwikkeld met 64 bijzondere appartementen en varende objecten. De 4- en 6-persoons appartementen zijn gelegen op de begane grond (met eigen terras) of eerste en tweede verdieping (met eigen dakterras) van een vijftal volledig gerenoveerde gebouwen. De boten zijn geschikt voor 6 personen en gelegen in een eigen ligplaats in de Waterrijck Sneekermeer Jachhaven. Hier kun je het Sneekermeer mee op varen!

Je eigen ‘VIP-plaats’ aan het Sneekermeer

Vanaf je eigen (dak)terras geniet je het hele seizoen door van alle watersportactiviteiten die zich voor je neus afspelen. Op Waterrijck Sneekermeer zit je eerste rang als je het jaarlijkse Skutsjesilen wil volgen! Een eigen boot? Deze kun je aanleggen in de jachthaven bij het complex, letterlijk voor de deur dus. Na een heerlijke dag aan of op het water is het heerlijk aanschuiven in het voortreffelijke restaurant van Waterrijk Sneekermeer. Natuurlijk kun je ook in het nabij gelegen Sneek terecht op één van de vele gezellige terrasjes.

Download brochure

Laat hieronder je contactgegevens achter en ontvang de projectdocumentatie.

Niet verplicht, wel extra handig.

Woningtypen

De beste manier om jezelf te overtuigen is door de locatie met eigen ogen te bekijken.
Stel tijdens een bezichtiging al jouw vragen aan de verkoopadviseur.

Andere woningen in Friesland