Water Resort Oosterschelde

Rust, ruimte en genieten op een geweldige locatie

85 recreatiewoningen

64 tot 94 m2
woonoppervlakte

4-6 persoons objecten

400 m2
perceeloppervlakte

Open huis: zaterdag 4 mei

Open huis

Kom zaterdag 4 mei vrijblijvend naar het open huis op locatie en laat je informeren over dit project. Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur. Overige dagen kun je op afspraak terecht.

Adres: Ruisweg 12, Wemeldinge

Kavel reserveren

Reserveer je kavel(s)

Heb je je favoriete kavel uitgekozen? Het is nu mogelijk om deze vrijblijvend te reserveren. Na je reservering ontvang je van ons een bevestiging met alle informatie over de desbetreffende kavel.

contact

Adviesgesprek

Wens je meer algemene informatie m.b.t. de aankoop van een recreatiewoning? Laat je dan adviseren door één van onze specialisten. Dit kan 7 dagen per week op afspraak. Wij helpen graag je droom te verwezenlijken!

Water Resort Oosterschelde
Ruisweg 12, Wemeldinge

  • Mooi aangelegd recreatiepark met een centrale ligging in Zeeland
  • 5% gegarandeerd rendement gedurende 5 jaar mogelijk (type Opaal Stern)
  • Op steenworp afstand van Nationaal Park Oosterschelde

De zonnige provincie Zeeland roept direct vakantiegevoel op. Centraal in deze provincie, in het mooie Zuid-Beveland net boven Goes, ligt Water Resort Oosterschelde. Op steenworp afstand van het charmante dorp Wemeldinge en Nationaal Park Oosterschelde. Dit project staat voor kwaliteit, duurzaamheid, luxe en comfort. Er worden 85 recreatiewoningen gerealiseerd in diverse uitvoeringen, hetgeen het park een speelse uitstraling geeft. Een aantal woningen ligt direct aan een royale waterpartij.

Rust, ruimte en eindeloze zandstranden in het mooie Zeeland

In Water Resort Oosterschelde word je omarmd door rust, ruimte, frisse lucht, eindeloze zandstranden en adembenemende vergezichten over land en zee. In de nabije omgeving kun je onder andere heerlijk uitwaaien op de fiets, sportduiken, golfen, zeilen en slenteren over de dijken. Je kunt hier optimaal genieten van de stranden en talloze mooie Zeeuwse plaatsjes in de directe omgeving van jouw tweede woning. Ook als je lekker thuisblijft is het genieten, binnen bij de openhaard of buiten op het zonneterras. Eindeloos en zorgeloos.

Download brochure

Woningtypen

De beste manier om jezelf te overtuigen is door de locatie met eigen ogen te bekijken.
Stel tijdens een bezichtiging al jouw vragen aan de verkoopadviseur.

Andere projecten aan de kust

WhatsApp chat