Vakantiewoning verzekeren

Je staat op het punt om een vakantiewoning aan te kopen. Wat een fijn vooruitzicht, van harte gefeliciteerd! Het is van belang om de vakantiewoning direct goed te verzekeren.

Specialisme

Vakantiemakelaar werkt samen met ‘Klap Verzekeringsmakelaar’, een assurantiemakelaar met veel ervaring als het gaat om het verzekeren van vakantiewoningen.

Klap heeft een zogeheten ‘Vakantievilla verzekering‘ ontwikkeld. Deze verzekering is speciaal ontwikkeld voor vakantiewoningen van groot tot klein, tegen de meest gunstige condities, waaronder eventuele verhuur en aansprakelijkheid en uiteraard een zeer scherpe prijs.

Voordelen

  • Je kunt jouw vakantiewoning in Nederland en in bijna alle Europese landen op allriskbasis verzekeren.
  • Professionele verhuur van jouw vakantiewoning is gedekt op de Vakantievilla verzekering.
  • Het aansprakelijkheidsrisico als eigenaar van een vakantiewoning in Nederland, is op de Vakantievillaverzekering standaard meeverzekerd.
  • In geval van schade kun je direct bellen met één van de specialisten van Klap Verzekeringsmakelaar.

Wil je ook gebruik maken van dit speciale aanbod van Vakantiemakelaar? Ga naar de website van Klap Verzekeringsmakelaar en bereken jouw premie of sluit een verzekering eenvoudig af.

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl