Grote projecten verkopen.

Hoe werkt het?

Het verkoopproces van grote projecten hebben we zorgvuldig en efficiënt uitgewerkt. We werken hiervoor met de 4 stappen van het AIDA-model.

 1. Leadgeneratie door degelijke marketing en promotie.
 2. Informeren door uitgebreide verkoopinformatie aan te bieden.
 3. Overtuigen door prettig en uitgebreid persoonlijk contact.
 4. Contractfase: gelegenheid geven om een vakantiehuis te kopen.

Om overzicht te houden en alle mogelijke kansen te benutten, werken we met een compleet CRM-systeem. Zo hebben we constant voerzicht over verkoopkansen, klanttevredenheid en verkoopcijfers. Alles wat we doen wordt bijgehouden zodat we ons bereik groter, onze acties effectiever en onze werkwijze efficiënter kunnen maken.

Vakantiemakelaar heeft het hele verkoopproces
voor me uit handen genomen.

Geen seconde spijt van gehad:
ons huis snel en voor een uitstekende prijs verkocht.

Aan de slag met onze mensen

 • Frank de Groot
  Frank de Groot Algemeen directeur

  Hoe gaaf is het om met een gemotiveerd team mensen blij te maken? Met onze (markt)kennis dragen wij bij aan nieuwe innovatieve ontwikkelingen. Door vraag en aanbod zo goed mogelijk bij elkaar te brengen creëren wij een ‘win-win’ voor alle partijen!

  • Aad Rekelhof
   Aad Rekelhof Sales manager

   Geschikt woningaanbod creëren wat aansluit bij de markt om vervolgens te mogen adviseren aan kandidaat kopers is misschien wel het leukste werk wat er bestaat. Ik kan dagelijks mijn creativiteit en enthousiasme gebruiken! Door te werken in een team, gedreven door plezier en resultaat, kan ik iedere dag fluitend naar mijn werk.

   • Paul Hogerwerf
    Paul Hogerwerf Sales coördinator

    Ervoor zorgen dat ons aanbod continu verrassend is en blijft voor onze vier doelgroepen. Hierdoor wil ik dagelijks in contact komen met de juiste klanten, die ik graag wil enthousiasmeren om een betrouwbare investering te gaan doen bij ons.

    • Karina Jaakke
     Karina Jaakke Commercieel medewerkster

     De samenwerking met leuke collega’s, hard werken en gezelligheid. Variërende werkzaamheden op verschillende afdelingen is leuk voor de afwisseling en dat werkt erg motiverend, nooit is een dag hetzelfde!

     • Ellen Tillemans
      Ellen Tillemans Productie manager

      Zelfontwikkeling en doelgericht te werk gaan vind ik belangrijk en ik heb een brede interesse in de woningmarkt. Verder word ik blij van de goede sfeer op kantoor, we zijn echt een team! Ik sluit de dag met een goed gevoel af wanneer ik het gevoel heb nuttig te zijn geweest.

      • Sandy de Groot
       Sandy de Groot Marketing (offline)

       Een product op haar best presenteren en via de juiste kanalen onder de aandacht brengen zijn voor mij de leukste facetten van het totale verkooptraject. De sfeer binnen het team is uiteindelijk bepalend voor het plezier waarmee je naar kantoor gaat. Dat zit hier wel goed!

       • Sebastiaan van den Berg
        Sebastiaan van den Berg Marketing (online)

        Wat is er leuker dan iemands (vakantiewoning)droom waarmaken? Samen met een gezellig en hecht team zijn wij hier iedere dag druk mee. Nieuwe kennis opdoen, belangrijke beslissingen nemen en een kleine dosis gezonde stress houden mij scherp en gedreven.

        • Timo Kas
         Timo Kas Sales coördinator
         • Michelle van Dijk
          Michelle van Dijk Juridisch medewerkster

          Succesvol ondernemen binnen een gezellig team waarbij ik mijn financiële en juridische kennis kan inzetten om een belangrijke bijdrage te leveren in het geheel. Dat ik daarbij met mijn familie mag werken maakt het extra speciaal.

          • Jarno Smit
           Jarno Smit Juridisch medewerker

           Werken in een hecht team met passie voor hun zaak. Als onderdeel van dit team verzorg ik de juridische afhandeling van een verkochte woning. Hierbij geen uitdaging uit de weg.

           WhatsApp chat