Een vakantiewoning financierenWij helpen je hier graag bij

Je denkt er over een vakantiewoning of recreatiewoning te financieren. Alvast gefeliciteerd met dit fijne vooruitzicht! Misschien een droom die je al jaren koestert of een onverwachte kans die je nu grijpt.

Het financieren zelf levert vaak minder vakantiegevoel op. Maar daar kunnen wij bij helpen. Want het lijkt complex, maar wees gerust: er zijn zeker meerdere mogelijkheden om een vakantiewoning of recreatiewoning te financieren. Welke (of welke combinatie) voor jou de beste is, hangt af van jouw persoonlijke situatie. Maar ook van de reden waarom je de vakantiewoning aanschaft.

Vakantiemakelaar team op kantoor

Specialisme

Vakantiemakelaar werkt samen met ‘Uw Financieringsadviseur’, een hypotheekspecialist met als specialisme hypotheken voor vakantiewoningen. Dit bedrijf is bekend met de hiervoor geldende regels, beperkingen, risico’s en de details van alle mogelijkheden.

Een aantal financieringsmogelijkheden:

  • Financieren met een hypotheek gevestigd op de vakantiewoning.
  • Financieren op basis van de overwaarde van uw eigen woning.
  • Financieren door middel van een krediet.
  • Financieren uit eigen vermogen.

Elke vorm heeft voordelen en nadelen. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer. Zeker niet als ze voor het eerst een vakantiewoning kopen.

Je eigen investering

Door UwFinancieringsadviseur in te schakelen investeer je in een snelle, goed geregelde en uiteindelijk voordelige hypotheek.

Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en gratis. Samen ontdekken we wat de voor jou beste en voordeligste financieringsmethode is. Tevens informeren wij je graag over de werkwijze en bijbehorende tarieven. Het kan zijn dat er sprake is van toeslagen en/of kortingen voor bijvoorbeeld maatwerk, complexiteit of ondernemers en dergelijke. Dit wordt echter altijd eerst met je overlegd.

Samen aan de slag

Er wordt je zoveel mogelijk werk uit handen genomen, van begin tot eind. Uw Financieringsadviseur helpt je met alles wat er komt kijken bij de aanschaf van een vakantiewoning.

Door samen goede keuzes te maken, kun je veel geld besparen en risico’s vermijden. Zodat het ontspannen nog beter gaat.

Neem contact met Uw Financieringsadviseur op via onderstaand contactformulier voor een gratis, vrijblijvende afspraak. Dit kan telefonisch of bij jou thuis, ook ‘s avonds of in het weekend.

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl