Onze goede doelen

Naast onze zakelijke doelen, hadden we ook het doel om minimaal 12 gezinnen blij te maken met een gratis vakantieweek op een park in Nederland. Dit deden wij in samenwerking met De Vakantiebank, die de gezinnen met een minimum inkomen voor ons selecteerde.

De reacties hierop zijn hartverwarmend geweest! Het was mooi om te zien dat de verschillende parkbeheerders ieder op hun eigen manier een bijdrage hebben geleverd in de vorm van een gratis diner in het restaurant of een welkomstpakket met een verrassing voor de kinderen.

In 2020 is Vakantiemakelaar hoofdsponsor van het Amsterdamse Bosgolf evenement. Het evenement staat dit jaar in het teken van een studie naar het ontstaan van Frontotemporale dementie (FTD). Veel mensen met deze ziekte zijn relatief jong, tussen de 40 en 60 jaar. Het is – na de ziekte van Alzheimer – de meest voorkomende dementie voor het 65e levensjaar.

Speciaal voor dit evenement wordt het Amsterdamse Bos één keer per jaar omgetoverd tot een 18-holes golfbaan. De dag eindigt met een veiling om extra geld op te halen voor het goede doel.

Samenwerkingen

Wil je doneren, heb je leuke ideeën en/of wil je samen met ons iets doen voor de mens? Laat het ons weten!

Vakantiemakelaar bepaalt per jaar waar zij een bijdrage aan doet om zo een steentje bij te dragen aan een mooiere samenleving.

Neem gerust contact met ons op en vraag naar Sandy de Groot.