Iedereen heeft wel een vakantiewenswij vervullen ‘m graag!

Vakantiemakelaar maakt veel koopkrachtige particulieren en ondernemers blij met een recreatiewoning voor eigen gebruik of als belegging. Onze doelgroep heeft het geluk zich een tweede woning te kunnen permitteren.

Een groter contrast met de doelgroep van De Vakantiebank is eigenlijk niet mogelijk. Stichting De vakantiebank heeft als doelstelling om gezinnen met een minimum inkomen (onder bijstandsniveau) een week vakantie in Nederland aan te bieden.

Deze groep is al meer dan 5 jaar (!) niet op vakantie geweest. Een weekje er tussenuit kan gezinnen zoveel energie geven, dat de accu weer voor een gedeelte is opgeladen.

Omdat wij dit een mooi initiatief vinden, heeft Vakantiemakelaar besloten om Vakantiewens op te richten, in samenwerking met De Vakantiebank.

Middels de Vakantiewens maken wij dit jaar minimaal 12 families blij met een weekverblijf (in Meivakantie, Zomervakantie of Herfstvakantie) op parken waar wij actief zijn in de verkoopbemiddeling.

Vakantie doneren

Wil je doneren, zodat er met jouw hulp nog meer gezinnen op vakantie kunnen óf wellicht een verblijf in jouw eigen vakantiewoning beschikbaar stellen? Heel graag!

Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar Sandy de Groot.