Vakantiepark Giethoorn

Het Venetië van Het Noorden

58 woningen

37 tot 55 m2
woonoppervlakte

4-6 persoons objecten

Verhuur mogelijk, niet verplicht

7 dagen per week op afspraak

Open huis

Er is op dit moment nog geen open huis op locatie ingepland. Wel kun je 7 dagen per week een bezichtiging op afspraak inplannen via onderstaande knop. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Adres: Binnenpad 49, Giethoorn

cta-kavel-reserveren

Reserveer je kavel(s)

Heb je je favoriete kavel uitgekozen? Het is nu mogelijk om deze vrijblijvend te reserveren. Na je reservering ontvang je van ons een bevestiging met alle informatie over de desbetreffende kavel.

contact

Adviesgesprek

Wens je meer algemene informatie m.b.t. de aankoop van een recreatiewoning? Laat je dan adviseren door één van onze specialisten. Dit kan 7 dagen per week op afspraak. Wij helpen graag je droom te verwezenlijken!

Vakantiepark Giethoorn
Binnenpad 49, Giethoorn

Dit reeds gebouwde park is gelegen op een absolute A-locatie; midden in het centrum van Giethoorn. De entree ligt aan het bekende Binnenpad, de enige doorgaande verbinding over het land. Vooraan het park is een gezellig café-restaurant gesitueerd, waar tevens de receptie gevestigd is. Op de zolder bevindt zich een speelruimte voor de (klein)kinderen.

Vakantiepark Giethoorn beschikt over mooie waterlodges, uitgevoerd in zes verschillende typen. De kavels waarop de vakantiewoningen zijn gelegen, grenzen allemaal aan het water. Vanuit uw lodge vaart u met uw eigen sloep direct de Bovenwijde op, waar onder andere het bekende Smit’s Paviljoen te vinden is.

Het Venetië van Het Noorden

In Giethoorn zijn de straten niet van asfalt, maar van water. De bakker en melkboer komen niet met de auto, maar per sloep. Het karakteristieke dorp Giethoorn vindt zijn oorsprong in het afgraven van veen.

De turfgravers haalden op de voor hun gunstige plaatsen het veen uit de bodem, mengden dit in een mengbak en gooiden het veen op het land om het te laten drogen. Daarna werd er turf gestoken. Door het afgraven van veen ontstonden er plassen en meren. Om de turf te vervoeren groef men vaarten en sloten. Hierdoor zijn vele huisjes als het ware op eilandjes gebouwd. Eilandjes die alleen via de karakteristieke bruggetjes te bereiken zijn. De enige doorgaande verbinding over het land is een wandelpad dat dwars door het dorp heen loopt.

Download brochure

Download de brochure voor o.a. een overzicht met de huuropbrengsten en vaste lasten!

Niet verplicht, wel extra handig.

Woningtypen

De beste manier om jezelf te overtuigen is door de locatie met eigen ogen te bekijken.
Stel tijdens een bezichtiging al jouw vragen aan de verkoopadviseur.

Andere woningen in Overijssel

WhatsApp chat