UplandParcs Winterberg

55 luxe en duurzame recreatievilla’s op een unieke locatie in Duitsland

55 woningen

59 tot 157 m2
woonoppervlakte

4-12 persoons villa’s

Unieke locatie tussen skilift en stad

22 juni

Open huis

Kom zaterdag 22 juni vrijblijvend naar de Informatiedag in Uithoorn en laat je informeren over dit project. Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur. Overige dagen kun je op afspraak terecht.

Adres: Molenlaan 51, Uithoorn

Kavel reserveren

Reserveer je kavel(s)

Heb je je favoriete kavel uitgekozen? Het is nu mogelijk om deze vrijblijvend te reserveren. Na je reservering ontvang je van ons een bevestiging met alle informatie over de desbetreffende kavel.

contact

Adviesgesprek

Wens je meer algemene informatie m.b.t. de aankoop van een recreatiewoning? Laat je dan adviseren door één van onze specialisten. Dit kan 7 dagen per week op afspraak. Wij helpen graag je droom te verwezenlijken!

UplandParcs Winterberg
Buchenweg, Winterberg (Duitsland)

  • Nieuw en kleinschalig park op een absolute toplocatie
  • 55 Duurzame en onderhoudsvrije recreatiewoningen in verschillende typen
  • Gelegen tussen de skiliften en het levendige centrum van Winterberg
  • Uitstekende verhuurprognoses (verhuur verplicht, max. 8 weken eigen gebruik)

Het nieuwe UplandParcs Winterberg wordt gerealiseerd tussen de skiliften en het centrum van het bekende Winterberg. Een dergelijke toplocatie komt maar zelden voor! Dit kleinschalige park is gericht op rust, ruimte en natuur. De verschillende typen recreatiewoningen worden gebouwd op eigen grond, met terrassen op het zuiden.

Winterberg: het levendige centrum van het Sauerland
Winterberg is de bekendste stad van het Sauerland. Met bergtoppen tot 842 meter (Kahle Asten) is het een geliefd skigebied met 34 aaneengesloten pistes, waarvan 14 verlicht, en 27 liften. Ook de langlaufers komen aan hun trekken op tientallen kilometers lopen. Skischolen, oefenweides voor de kinderen en een snowboardpark maken Winterberg tot een wintersportparadijs met drie maanden sneeuwzekerheid, mede dankzij de vele sneeuwkanonnen. Nergens kun je zo dicht bij huis een wintersportvakantie boeken of zomaar een weekeind gaan skiën.

Aan duurzaamheid is veel aandacht besteed. UplandParcs Winterberg kent een hoge isolatiewaarde, onder andere door toepassing van driedubbel glas en een optimale woningisolatie. Bij de realisatie worden zoveel mogelijk duurzame en onderhoudsarme materialen gebruikt, bij voorkeur afkomstig uit de regio.

Download brochure

Woningtypen

De beste manier om jezelf te overtuigen is door de locatie met eigen ogen te bekijken.
Stel tijdens een bezichtiging al jouw vragen aan de verkoopadviseur.

Andere woningen in Duitsland

WhatsApp chat