Vakantiepark Schaijk

Roompot Vakantiepark Schaijk

Recreëren in een uniek en verrassend natuur- en cultuurlandschap

62 woningen

63 m2
woonoppervlakte

4-6 persoons lodges

Rust en ruimte

Open huis: 3 augustus

Open huis

Kom zaterdag 3 augustus vrijblijvend naar het open huis op locatie en laat je informeren over dit project. Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur. Overige dagen kun je op afspraak terecht.

Adres: Hermanusweg 4, Schaijk

Kavel reserveren

Reserveer je kavel(s)

Heb je je favoriete kavel uitgekozen? Het is nu mogelijk om deze vrijblijvend te reserveren. Na je reservering ontvang je van ons een bevestiging met alle informatie over de desbetreffende kavel.

contact

Adviesgesprek

Wens je meer algemene informatie m.b.t. de aankoop van een recreatiewoning? Laat je dan adviseren door één van onze specialisten. Dit kan 7 dagen per week op afspraak. Wij helpen graag je droom te verwezenlijken!

Roompot Vakantiepark Schaijk
Hermanusweg 4, Schaijk

  • Nieuw vakantiepark met aantrekkelijke centrumfaciliteiten
  • 62 Sfeervolle vakantiewoningen (fase 1) midden in de Brabantse natuur
  • Aan de voet van Natuurgebied De Maashorst, dicht bij Uden en Oss
  • Gegarandeerd rendement van 5,2% netto voor 5 jaar mogelijk (vraag naar de voorwaarden)

Op het nieuwe Roompot Vakantiepark Schaijk worden in totaal 136 aantrekkelijke vakantiewoningen in diverse typen gerealiseerd. De woningen zijn gelegen in het bos, prachtig verscholen in het glooiende landschap of aan de rand van een uitgestrekte waterpartij, vanwaar je met een roeibootje naar de centrale voorzieningen kunt varen. Door de ruime en onderscheidende opzet van Roompot Vakantiepark Schaijk en de natuurlijke inpassing in de bosrijke omgeving, begint de beleving van De Maashorst al bij de voordeur van de vakantiewoning.

Het hart van het park wordt gevormd door een imposant centrumgebouw met o.a. Restaurant Charlie, een indoor speelbos en FunBowling. Buiten is het eerste, echte droneparcours van Nederland te vinden. Op een afgesloten stuk kun je met een drone een parcours afleggen. Jong en oud kunnen zich tevens uitleven in een heus watersplash park met verschillende wateractiviteiten.

Rust en ruimte

Om rust en ruimte te creëren wordt het autoverkeer beperkt tot een ringweg. Parkeren is mogelijk op parkeereilanden, die met groen worden afgeschermd. De wandel- en fietspaden worden op natuurlijke wijze aangelegd. Deze slingerpaden worden plaatselijk verbreedt tot kleine pleintjes waar je even heerlijk kunt uitrusten aan de picknicktafels, terwijl de (klein)kinderen spelen op de speelelementen.

 

Download brochure

Woningtypen

De beste manier om jezelf te overtuigen is door de locatie met eigen ogen te bekijken.
Stel tijdens een bezichtiging al jouw vragen aan de verkoopadviseur.

Andere woningen in Noord-Brabant

WhatsApp chat