Uw recreatiewoning op de Veluwe

Groen, rust en ruimte. Uw toekomst in een gebied met een lange historie

Kies uw recreatiewoning op de Veluwe

Hoe kunnen wij helpen?

Laat hieronder uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.Of bekijk alle andere vakantiehuizen in Drenthe.

Recreëren op de Veluwe

Recreëren op de Veluwe. Voor velen een droom, voor sommige werkelijkheid. Eindelijk een plek om eens écht tot rust te komen..

 • Recreatiewoningen voor eigen gebruik, verhuur en een combinatie hiervan
 • Bewandel de mooiste routes in een sprookjesachtige omgeving
 • Keuze uit diverse activiteiten afgewisseld met pure rust in Hollands natuur

Een fietstocht door de groene bossen, wandelingen door karakteristieke stadjes en dorpjes met een lange geschiedenis. Proef de schoonheid van deze unieke plek in Nederland.

Familie Dekkers
Elke ochtend fiets ik 5 kilometer door de duinen, heerlijk! Als het lekker weer is neem ik ook een duikje in de zee. Heerlijk leven zo.

Meneer Lagerwerf
Een vakantiewoning aan de kust is erg populair. Daarom heb ik er een gekocht om het te verhuren. De verhuur wordt gedaan door een gespecialiseerde partij, compleet ontzorgd. Na het hoogseizoen maak ik er zelf ook nog 2 weken gebruik van. Fijne combinatie!

Andere mensen over ons

 • Ik heb hele goede ervaringen opgedaan met de mensen van Vakantiemakelaar. Ze hebben me uitstekend advies gegeven en alles goed geregeld bij de voorbereidingen en afhandelingen van de verkoopovereenkomst.

  Leen Schuringa
 • Ik had duidelijk, makkelijk en plezierig contact met Vakantiemakelaar. De recreatiewoning die we gekocht hebben voldoet aan onze verwachtingen, we zijn er blij mee!

  Marius Rijnten
 • Fijne mensen die op een hoop vlakken proberen mee te denken. Ze hebben voor mij zeer professioneel de onderhandeling gedaan. Je kunt goede afspraken met ze maken en reageren snel op vragen. Super.

  Edwin De Jonge