Investeren in een Qurios vakantiewoning

Investeren is leuker als je investeert in iets tastbaars. Zeker als het een investering betreft op de mooiste plekken in Nederland met een interessant (gegarandeerd) rendement.

Qurios Holiday Retreats is een jonge en dynamische organisatie actief op het gebied van management, beheer en verhuur van unieke vakantie locaties.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden over nieuwe ontwikkelingen omtrent Qurios? Laat dit dan onderaan de pagina achter middels het formulier.

Comfort en locaties

Uitwaaien op het strand en ‘s avonds genieten van de zonsondergang. Samen lekker eten van de barbecue en de mooiste gesprekken voeren onder de heldere sterrenhemel. De Qurios parken bevinden zich allemaal op prachtige locaties. Tijdens een Qurios vakantie geniet je van al het moois dat het leven te bieden heeft.

Goed voor de natuur

Qurios gaat zo goed mogelijk om met de natuur om ons heen. Qurios Bloemendaal aan Zee en Qurios Ameland zijn voorzien van een Green-Key certificering, het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche.

Geen toeters en bellen, kleinschalig en met oog voor eerlijke lokale producten en samenwerkend met de lokale middenstand.

Qurios ervaring

Bij Qurios kom je niet alleen tot jezelf, maar ook tot elkaar.

Met je partner, familie of vrienden ben je lekker weg van de dagelijkse routine en samen intens de wereld om je heen beleven.

De activiteiten op de Qurios parken zijn gericht op ontdekken, met al je zintuigen. Zo bekijk je de ‘simple things in life’ weer op een heel andere manier.

Stijlvolle accommodaties

Alle Qurios accommodaties zijn verrassend stijlvol ingericht. Nieuw, fris en in een stijl die past bij de omgeving. Tevens zijn alle accommodaties voorzien van een veranda met een comfortabele buitenset om heerlijk te relaxen, enkele accommodaties hebben zelfs een hangmat voor de deur.

De accommodaties zijn standaard voorzien van gratis wifi, opgemaakte bedden en een hand- en keukendoekenpakket. Ook de schoonmaakkosten zijn bij de huurprijs inbegrepen. Daarnaast zijn ook alle gasten voorzien van een schadeverzekering tijdens een verblijf.

Investeren in een Qurios vakantiewoning

Op de nieuwe Qurios parken wordt ongeveer 2/3 van de accommodaties verkocht aan particuliere beleggers en investeerders.

Je bent op alle parken verplicht om te verhuren met een verwacht rendement van >5% netto per jaar.

Je kunt kiezen voor een variabel rendement i.c.m. 12 weken eigen gebruik of voor een 10-jarige huurgarantie i.c.m. lastminute eigen gebruik.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden over nieuwe ontwikkelingen omtrent Qurios? Laat dan je gegevens hieronder achter.

Let op! Als je ingelogd bent met jouw Vakantiemakelaar account hoef je alleen op de knop ‘Versturen’ te klikken.

Bekijk deze woningen

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl