Wilsumer Berge

Uniek project met uitzicht over de Wilsumer Vallei

  • 39 objecten
  • 313 tot 516m2
  • 4- en 6-persoons nature lodges
  • Terug naar de natuur

Wil je meer informatie over dit project?

Download de brochure voor o.a. een overzicht met de huuropbrengsten en vaste lasten!

Wilsumer Berge

Zum Feriengebiet 1, Wilsum

  • Exclusieve nature lodges in twee verschillende typen op riante kavels
  • Mooi vakantiepark met een compleet faciliteitenaanbod 
  • Gelegen in de natuur net over de Duitse grens
  • Duurzaam gebouwd en volledig ingericht voor de verhuur

Maak kennis met Wilsumer Berge: een kleinschalig vakantiepark met exclusieve vakantiewoningen met een prachtig uitzicht over het glooiende landschap van Grafschaft Bentheim. Het park is onlangs uitgebreid met een nieuw parkgedeelte genaamd The Valley. De kavels zijn ruim met een gemiddelde oppervlakte van 420 m². Hier kom je tot rust op een heerlijke plek en geniet je van het bosrijke uitzicht en de privacy. En wist je trouwens dat het fiscaal interessanter is om te beleggen in een recreatiewoning in Duitsland t.o.v. Nederland? Onze verkoopadviseur vertelt je hier graag meer over.

Nature lodges
De 4- en 6-persoons lodges zijn duurzaam en sfeervol ingericht en hebben een Scandinavische stijl. Daarnaast zijn ze voorzien van alle gemakken. Ze zijn uitgerust met twee of drie ruime slaapkamers, een of twee badkamers met douche en wastafel en een royale living met open keuken. De kwalitatief hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat het buitengevoel naar binnen wordt gehaald. En zo wordt er ook gedacht aan het buitenleven. Dat is te zien bij de overdekte veranda waarbij de binnen- en buitenruimte natuurlijk in elkaar overlopen. Voor de bouw zijn zoveel mogelijk natuurlijke materialen gebruikt en is er rekening gehouden met duurzaamheid. De lodges voorzien van een warmtepomp, zijn volledig elektrisch en goed geïsoleerd. Voor extra ontspanning en luxe kun je uitbreiden met wellness, zoals een sauna of hottub.

Het park en voorzieningen
Wilsumer Berge is gelegen op nog geen 15 auto minuten vlak over de grens bij Coevorden en Hardenberg. Dit vakantiepark is gelegen in het Duitse Grafschaft Bentheim, een regio die bekend staat om haar natuurrijke omgeving; schitterende bossen, uitgestrekte heidevelden, valleien en Kasteel Bentheim. Dit is de perfecte uitvalsbasis over de grens voor een heerlijke wandeling of fietstocht. In de omgeving zijn ook een aantal attractieparken en bezienswaardigheden zoals; de steden Bad Bentheim, Ootmarsum en Munster en de dierenparken Nordhorn en Dierenpark Emmen. Niet alleen biedt de omgeving uitgebreide mogelijkheden, ook de uitgebreide faciliteiten zorgen voor voldoende vermaak. Buiten is een grote recreatieplas met een zandstrand, speeltuinen, uitgebreide sport en spel mogelijkheden en beleven kinderen avonturen met het animatieteam in de bossen rond Wilsumer Berge. Er zijn meerdere horeca gelegenheden zoals een restaurant en een snackbar aanwezig. Ook is er genoeg te doen binnen in de adventure hal zoals klimmen op de klimwand en boogschieten. Verder is er nog een Mini-Markt bij de receptie te vinden en is er een fietsenverhuur. De Alpaca´s die hier in de weide staan houden ervan om geaaid te worden. 

Verhuurmogelijkheden en eigen gebruik
De verhuur van de accommodatie is verplicht. Wanneer je er zelf graag gebruik van wilt maken, kan dit maximaal 10 weken per jaar, waarvan 14 dagen in het hoogseizoen. Zo profiteer je niet alleen van het rendement, maar ook van een heerlijke tijd. Wanneer je eigenaar van een lodge in The Valley van Park De Wilsumer Berge bent, word je volledig ontzorgd. Park de Wilsumer Berge zorgt voor de administratie en verhuur van jouw woning. Zij nemen alle administratie en regelwerk uit handen. Het onderhoud en technisch beheer valt daar ook onder.  

Op basis van de verhuurprognoses en de jaarlijkse kosten, zijn er prima mogelijkheden om een netto rendement tussen de 5 en 6,1% te realiseren. Naast dit variabele netto rendement heb je ook de keuze om voor garantie te gaan. Zo kun je kiezen voor een vast netto rendement van maar liefst 6% gedurende 5 jaar.

Park video

Plattegrond

Park locatie

Zum Feriengebiet 1, 49849 Wilsum

Parkfoto's

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl