Waterrijck Sneekermeer

Recreëren in de mooiste haven van Friesland

  • 34 objecten
  • 32 tot 54m2
  • Luxe appartementen en houseboats
  • Faciliteiten, restaurant, luxe & comfort

Waterrijck Sneekermeer

Paviljoenwei 4, Offingawier

  • Bijzondere appartementen en houseboats inclusief ligplaats
  • Pal aan het Sneekermeer met eigen haven en restaurant
  • Gelegen in het hart van het Friese watersportgebied

Ontdek Friesland vanuit jouw eigen appartement of houseboat. De Friese meren, watersport en Friesland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En vooral het Sneekermeer is een bijzonder populair watersportgebied bij watersporters. Gelegen aan dit unieke watersportgebied wordt onder de naam Waterrijck Sneekermeer een fantastisch nieuw havengebied ontwikkeld.

In de nieuwe haven is plaats voor 29 houseboats met verschillende luxe ligplaatsen, waarbij sommigen zelfs met tuin! De houseboats van Gielissen Shipyard nodigen uit voor een prachtige ontdekkingsreis op het Sneekermeer met alle luxe bij de hand.

De markante appartementengebouwen en het restaurant bij de jachthaven hebben een ware metamorfose ondergaan. Strak wit gestucte gevels met kunststof/aluminium kozijnen in combinatie met de royale terrassen creëren een extra luxe uitstraling op deze toplocatie!

De omgeving heeft veel te bieden. Een groene omgeving met vaarten, meren, fraaie steden en dorpen en mooie bezienswaardigheden. De nabijgelegen, zeer sfeervolle stad Sneek biedt volop vermaak. Waterskibaan Sneek ligt op steenworp afstand. Ook het nabijgelegen starteiland met o.a. een restaurant aan het water, een haven en veel gezelligheid tijdens evenementen, is de moeite waard.

Park video

Plattegrond

Park locatie

Paviljoenwei 4, 8626 GD Offingawier

Parkfoto's

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl