Villaparc De Boshof

Prachtige villa's in Portugese stijl, omringd door de natuur

  • 13 objecten
  • 289 tot 513m2
  • 4-persoons vrijstaande villa's

Open huis

donderdag 16 juni, 11:00uur - 16:00uur

Op donderdag 16 juni 2022 organiseren wij een Open huis op Villaparc De Boshof. Je bent van harte welkom om de woningen en het park te bekijken. Daarnaast is er uiteraard ruimte en tijd om al je vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Schrijf je in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Adres: Eendenparkweg 55a, Ermelo.

Villaparc De Boshof

Eendenparkweg 55a, Ermelo

  • Kleinschalig park aan de rand van het bos, op de Veluwe
  • Prachtige villa’s in Portugese stijl, omringd door de natuur
  • Volledig eigen gebruik én mogelijkheid tot verzorgen van eigen verhuur

Villaparc de Boshof is een kleinschalig park met 13 woningen zonder faciliteiten. Gelegen op de Veluwe, aan de rand van het bos in Ermelo en te midden van prachtige natuur. Je loopt hier vrijwel direct het bos in voor een wandeltocht en de diverse heidevelden zijn zeker ook een bezoek waard! Wanneer je liever de fiets pakt zijn er volop mountainbikeroutes aanwezig. Centrum Ermelo is nabij gelegen en je bent van hier uit omringd met gezellige dorpen en steden zoals Harderwijk, Amersfoort en Apeldoorn.

Op Villaparc de Boshof kun je komen en gaan wanneer je wilt en vanwege de beperkte regelgeving zijn deze villa’s met Portugese uitstraling uitermate geschikt als tweede woning. Door de ruime opzet en de rust op het park, kun je hier even helemaal weg zijn van de drukte van het dagelijks leven. Wil je hier in alle luxe genieten, dan kan dat door er een wellness sauna én hottub bij te laten plaatsen. Deze identieke woningen hebben allemaal een eigen tuin rondom met terras én eigen parkeerplek. Elke plek heeft zijn eigen charme, welke past het beste bij jou? Er is keuze uit diverse kavels van verschillende grootte verspreid over het park. Al met al vormt dit park een geweldige uitvalsbasis om deze veelzijdige omgeving te ontdekken.

Plattegrond

Park locatie

Eendenparkweg 55a, 3852 LH Ermelo

Parkfoto's

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl