Vakantiepark Giethoorn

Het Venetië van Het Noorden

  • 58 huizen
  • 37 tot 55m2
  • 4-6 persoons objecten
  • Verhuur mogelijk, niet verplicht

Vakantiepark Giethoorn

Binnenpad 49, Giethoorn

  • Waterlodges met sloep aan open vaarwater in hartje Giethoorn
  • Gelegen aan het Bovenwijdemeer, in het Venetië van het Noorden
  • Uitstekende verhuurmogelijkheden, waarbij het mogelijk is om een garantierendement van 6% netto voor 10 jaar te realiseren (incl. groot en klein onderhoud)

Dit reeds gebouwde park is gelegen op een absolute A-locatie; midden in het centrum van Giethoorn. De entree ligt aan het bekende Binnenpad, de enige doorgaande verbinding over het land. Vooraan het park is een gezellig café-restaurant gesitueerd, waar tevens de receptie gevestigd is. Op de zolder bevindt zich een speelruimte voor de (klein)kinderen. Vakantiepark Giethoorn beschikt over mooie waterlodges, uitgevoerd in zes verschillende typen. De kavels waarop de vakantiewoningen zijn gelegen, grenzen allemaal aan het water. Vanuit jouw lodge vaar je met je eigen sloep direct de Bovenwijde op, waar onder andere het bekende Smit’s Paviljoen te vinden is.

Vakantiepark Giethoorn bestaat uit drie schiereilanden, gesitueerd aan de oever van de Bovenwijde. Met de karakteristieke boogbruggen en grachten, vormt het park een klein waterdorp op zich. De waterlodges zijn allemaal gelijkvloers, zijn van alle gemakken voorzien en hebben een doordachte indeling. De kleuren van de lodges verschillen onderling, hetgeen een afwisselend beeld geeft. Bij de aankoop van jouw waterlodge is een elektrisch aangedreven sloep inbegrepen, omdat die gewoonweg niet mag ontbreken op een locatie als deze. De combinatie van een heerlijke woning aan open vaarwater én een eigen sloep voor de deur maken het verblijf in Giethoorn compleet!

Plattegrond

Open park layout

Park locatie

Binnenpad 49, 8355 BR Giethoorn

Parkfoto's