UplandParcs Winterberg

55 luxe en duurzame recreatievilla’s op een unieke locatie in Duitsland

  • 55 huizen
  • 59 tot 157m2
  • 4-12 persoons villa’s
  • Unieke locatie tussen skilift en stad

UplandParcs Winterberg

Buchenweg, Winterberg

  • Nieuw en kleinschalig park op een absolute toplocatie
  • 55 Duurzame en onderhoudsvrije recreatiewoningen in verschillende typen 
  • Gelegen tussen de skiliften en het levendige centrum van Winterberg
  • Uitstekende verhuurprognoses (verhuur verplicht, max. 8 weken eigen gebruik)

Het nieuwe UplandParcs Winterberg wordt gerealiseerd tussen de skiliften en het centrum van het bekende Winterberg. Een dergelijke toplocatie komt maar zelden voor! Dit kleinschalige park is gericht op rust, ruimte en natuur. De verschillende typen recreatiewoningen worden gebouwd op eigen grond, met terrassen op het zuiden. De receptie en kleine parkshop (met verse broodjes!) komen in het centrumgebouw. Bij het centrumgebouw vermaken de kleintjes zich op het kindveilige speelpark op de nieuwste speeltoestellen. Door de centrale ligging van UplandParcs Winterberg heb je de auto niet meer nodig. Zowel de skipistes als het centrum liggen op loopafstand. 

Winterberg is de bekendste stad van het Sauerland. Met bergtoppen tot 842 meter (Kahle Asten) is het een geliefd skigebied met 34 aaneengesloten pistes, waarvan 14 verlicht, en 27 liften. Ook de langlaufers komen aan hun trekken op tientallen kilometers loipen. Skischolen, oefenweides voor de kinderen en een snowboardpark maken Winterberg tot een wintersportparadijs met drie maanden sneeuwzekerheid, mede dankzij de vele sneeuwkanonnen. Nergens kun je zo dicht bij huis een wintersportvakantie boeken of zomaar een weekeind gaan skiën. Naast de wintersport is Winterberg ook een paradijs voor mountainbikers en wandelaars. In het Kletterwald leren jong en oud om te klimmen. Als het een keer slecht weer is, dan kun je met het hele gezin naar het Sauerlandbad. Een subtropisch zwemparadijs met spectaculaire glijbanen, een stroomversnelling en een sauna. Verder kun je in Winterberg golfen, bowlen, karten, zomerrodelen of een keer met een echte bobslee naar beneden. 

Aan duurzaamheid is veel aandacht besteed. UplandParcs Winterberg kent een hoge isolatiewaarde, onder andere door toepassing van driedubbel glas en een optimale woningisolatie. Bij de realisatie worden zoveel mogelijk duurzame en onderhoudsarme materialen gebruikt, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Ter reducering van de exploitatiekosten en de CO2 uitstoot wordt elke recreatievilla voorzien van zonnecollectoren voor de warmwater voorziening. Hiermee draagt UplandParcs Winterberg bij aan het milieu en duurzaamheid. Een meerwaarde voor u als eigenaar, maar ook van steeds groter belang voor de gasten.

Plattegrond

Park locatie

Buchenweg, 59955 Winterberg

Parkfoto's