Recreatiecentrum De Goudsberg

Recreëren in de Veluwse bossen

  • 10 objecten
  • 367 tot 510m2
  • 4-6 persoons vrijstaande recreatiewoning

Recreatiecentrum De Goudsberg

Hessenweg 85, Lunteren

  • Vriendelijk vakantiepark met diverse faciliteiten
  • Sfeervolle woningen, prachtig gelegen aan een natuurgebied
  • Midden in de Veluwse bossen, in het pittoreske Lunteren

In het pittoreske dorpje Lunteren, midden in de Veluwse bossen, vind je Recreatiecentrum De Goudsberg. Lunteren is het geografische middelpunt van Nederland en wordt omringd door bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Het ultieme vakantiegevoel. Recreatiecentrum De Goudsberg betreft een vriendelijk vakantiepark, prachtig gelegen aan een natuurgebied waar gemotoriseerd verkeer verboden is. Een ideale bestemming voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur. 

Het park zorgt voor genoeg vertier. Je vindt hier o.a. een subtropisch binnenzwembad met kinderbad, een openluchtzwembad met ligweide en kinderbad, tennisbanen, een voetbalveld, tafeltennis, speeltoestellen, een midgetgolfbaan en een recreatieprogramma. Ook zijn er diverse horeca faciliteiten, zoals een restaurant met terras, een snackbar, broodjesservice en kantine.

Te voet of per fiets ontdek je alle mooie plekjes in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld het geografische middelpunt van Nederland. Op één van de toppen van de Goudsberg ligt een zwerfkei met de tekst ‘Middelpunt van Nederland’ en hier vind je tevens het Luntersche Buurtbosch, uitkijktoren De Koepel en de Zandgroeve (een diepe kuil met sporen van de zandwinning en een circa 100 meter lange trap naar het Middelpunt van Nederland). En wat denk je van een dagtrip naar het Nationale Park De Hoge Veluwe met overweldigende natuur of familiepretpark Koningin Juliana Toren? Voor een dagje winkelen ga je naar Veenendaal of Amersfoort. Kortom, er is voor ieder wat wils.

Plattegrond

Park locatie

Hessenweg 85, 6741 JP Lunteren

Parkfoto's

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl