Landal Zuytland Buiten

Landelijke en Hollandsche vrijstaande recreatievilla’s aan het water

  • 75 objecten
  • 4-6 persoons recreatievilla's
Woning reserveren op Landal Zuytland Buiten

Er zijn nog 37 van de 57 woningen beschikbaar

Reserveer je kavel

Landal Zuytland Buiten

Wevelsweg 9, Simonshaven

  • Romantische en hoogwaardige woningen aan het water
  • Bijzonder, waterrijk park, gelegen op vier schiereilanden
  • Ligging aan de Stompaardse Plas, vlakbij Rotterdam en midden in de natuur

Water, rietkragen, bosschages, bomen en polderlandschap. Zo ver als het oog reikt. Of je nu gesteld bent op je rust, een hengeltje wilt uitgooien, een fietstocht wilt maken of een actieve surfer bent; in Landal Zuytland Buiten kun je recreëren zoals jij dat wilt. In de waterrijke en natuurlijke omgeving van gemeente Nissewaard, tussen de dorpjes Simonshaven en Zuidland beleef je het ultieme vakantiegevoel op minder dan een half uur rijden van Rotterdam.

Landal Zuytland Buiten bestaat uit een viertal eilanden: Bornesse, Westerlecke, Westrick en Wiedele. Verspreid over deze schiereilanden zijn er al een 105 vrijstaande recreatievilla’s in verschillende types gebouwd en in gebruik. Met onze ontwikkeling wordt op de eilanden Bornesse en Wiedele nu in een viertal fasen 75 recreatievilla’s gerealiseerd waarbij het plan dan volledig en compleet is.

In de omgeving van het park is van alles te ontdekken en beleven. Voor kinderen is natuurspeeltuin Beverbos een heerlijke plek om zich uit te leven op de natuurspeeltoestellen. Wat dacht je van uitstapjes naar Diergaarde Blijdorp, havenstad Rotterdam, de Euromast, Den Briel Historisch museum, vesting Hellevoetsluis en historisch dorp Brielle met veel historie, gezellige winkeltjes, restaurants, theater en bioscopen. Recreatiegebied Bernisse, waar het park in gelegen is, maakt Landal Zuytland Buiten tot een walhalla voor de bezoeker. Zwemmen, zeilen, suppen, elektrisch varen en vissen, het is allemaal mogelijk op én aan de rivier de Bernisse.

Even geen zin om zelf te koken? Op loopafstand bevinden er zich een aantal restaurantjes, met als aanrader; “Restaurant de Pannekoekenbakker”.

Rendement en eigen gebruik
Bij Landal Zuytland Buiten is verhuur van de accommodatie verplicht i.c.m. maximaal 10 weken eigen gebruik, waarvan 4 in het hoogseizoen. Het is mogelijk om 10 weken van tevoren je eigen gebruik in te boeken. Mocht je woning 7 dagen van tevoren niet verhuurd zijn door Landal GreenParks, dan kun je eveneens op last-minute basis in je eigen woning verblijven. Het betreft een uitstekend rendementsobject! Het levert een interessant indicatief rendement op van 4,7% netto. 

Park video

Plattegrond

Park locatie

Wevelsweg 9, 3212 LW Simonshaven

Parkfoto's

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl