Landal Parck Kaatsheuvel

Midden-Brabant: recreatieve parel in het groen

  • 104 huizen
  • 70 tot 172m2
  • 4-12 persoons objecten
  • 191 tot 511 m2 perceeloppervlakte

Landal Parck Kaatsheuvel

Duinlaan 1, Kaatsheuvel

  • 104 Traditioneel gebouwde recreatiewoningen (laatste fase in verkoop)
  • Fase 1 is reeds in de verhuur bij Landal GreenParks, bouw fase 2 is in volle gang
  • De Efteling, sprookjesachtige bossen en vennen en sfeervolle Brabantse steden en dorpen om de hoek

Midden-Brabant behoort tot één van de mooiste en meest aantrekkelijke toeristische gebieden van Nederland. Attractiepark De Efteling wint elk jaar nationale én internationale prijzen, wat maakt dat steeds meer mensen de weg naar Kaatsheuvel weten te vinden. Maar er is méér! Sprookjesachtige bossen en vennen, sfeervolle Brabantse steden en dorpen en weidse duinlandschappen. Een groeiend aantal rustzoekers, cultuurliefhebbers én families op zoek naar vermaak voelt zich thuis in het bourgondische Hart van Brabant.

Een klein, pittoresk dorpje in het gebied rondom Kaatsheuvel was het uitgangspunt bij het ontwerp van dit unieke recreatiepark. Parck Kaatsheuvel is verdeeld in kleine, gezellige straatjes met daaraan 104 traditioneel gebouwde recreatiewoningen. Het warme licht van de nostalgisch vormgegeven lantaarnpalen weerkaatst in de uilenoogjes in de bomen op Het Parck. Langs de karakteristieke, historische bomenrij met oude eiken is het prettig wandelen. Aan de zuidelijke rand grenst natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen.

In de omgeving valt enorm veel te beleven! Tegelijkertijd willen gasten soms ook gewoon dichtbij huis lekker ontspannen en genieten. Hiervoor dient de centrumvoorziening van Parck Kaatsheuvel; hét centrale ontmoetingspunt. De schaal van het gebouw past bij de landelijke omgeving en de stijl sluit aan bij de romantische architectuur van de recreatiewoningen. Hier vind je álles wat nodig is voor een heerlijke, ontspannen vakantie; van verse broodjes bij het ontbijt tot fraaie overdekte speel- en zwemvoorzieningen. Het hoofdgebouw is duurzaam ontworpen; hoogwaardige isolatie, energiezuinige installaties en zonnepanelen.

Park video

Plattegrond

Park locatie

Duinlaan 1, 5171 RN Kaatsheuvel

Parkfoto's