Landal Elfstedenhart

Genieten van Friesland

  • 58 objecten
  • 79 tot 200m2
  • 2-12 persoons recreatiewoningen
  • Duurzaam investeren in luxe en vrijheid
Woning reserveren op Landal Elfstedenhart

Er zijn nog 0 van de 58 woningen beschikbaar

Reserveer je kavel

Landal Elfstedenhart

De Terp 1, Witmarsum

  • Nieuw Landal project met 58 luxe en duurzame woningen
  • Ruime kavels eigen grond, aan open vaarwater
  • Direct aan de Elfstedenroute, tussen Harlingen en Bolsward
  • Variabel rendement met 12 weken p.j. eigen gebruik of garantierendement met beperkt eigen gebruik

Landal Elfstedenhart is een nieuw recreatiepark met 58 luxe woningen, direct aan de Elfstedenroute en vlak bij de Waddenzee. De woningen zijn gelegen op ruime kavels eigen grond, allemaal aan open vaarwater. De focus ligt hier op duurzaamheid, luxe en vrijheid. Doordat het terrein wordt omgeven door een licht glooiend en groen gebied met natuurlijke rietoevers, inheemse beplanting, wilde bloemen en grazende schapen, heb je het gevoel midden in de natuur te verblijven. Een duurzame investering met een optimaal vakantiegevoel. 

Het park ligt tussen Harlingen en Bolsward; twee van de Friese Elfsteden en aan de zuidzijde wordt het begrensd door een bos van natuurmonumenten. Direct vanuit de woning schaats, fiets of wandel je een deel van de Elfstedentocht. Weidse vergezichten en traditionele grachtenpanden wisselen elkaar af en er zijn volop mogelijkheden voor waterrecreatie. Je maakt eenvoudig een dagtrip naar Terschelling of Vlieland. De haven van Harlingen ligt op een kwartiertje rijden. En binnen 60 autominuten bereik je, via de Afsluitdijk, de Randstad. 

In het centrumgebouw worden een receptie en diverse speelruimtes gerealiseerd. Voor alle leeftijden zijn er klimtoestellen waar leren en bewegen centraal staat. De bovenste verdieping wordt ingericht als loungeruimte en Playstation-room. Bij de receptie kun je terecht voor verse broodjes en fiets- en kanoverhuur. Een kop koffie haal je in de koffiecorner en er zijn streekproducten te koop. Om de conditie op pijl te houden, wordt er een trimbaan aangelegd met fitnesstoestellen en er is een multifunctioneel sportveld.

Verhuur en eigen gebruik (12 weken per jaar)
Verhuur van de woning is verplicht. Er is keuze uit een variabel rendement (met 12 weken p.j. eigen gebruik) of een garantierendement van 5 jaar, ter hoogte van het gemiddelde netto rendement over de eerste 5 jaar (met beperkt eigen gebruik). Download de brochure voor rendementsberekeningen.

Park video

Plattegrond

Park locatie

De Terp 1, 8748 EH Witmarsum

Parkfoto's

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl