Landal Aelderholt – project

Luxe recreatiewoningen midden in het Drentse landschap

  • 60 objecten
  • 76 tot 161m2
  • 4-12 persoons luxe recreatiewoningen
  • Op een succesvol bestaand park

Wil je meer informatie over dit project?

Download de brochure voor o.a. een overzicht met de huuropbrengsten en vaste lasten!

Informatiedag

zaterdag 18 februari, 11:00 uur - 15:00 uur

Op zaterdag 18 februari 2023 organiseren wij een informatiedag op Landal Aelderholt. Je bent van harte welkom om het park en de locatie te komen bekijken. Je kunt een gesprek inplannen om o.a. al je vragen aan de verkoopadviseurs te stellen over het project. Schrijf je in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Adres: Aelderholt 4, Aalden 

Landal Aelderholt

Aelderholt 4, Aalden

  • Uitbreiding van 60 luxe recreatiewoningen op een succesvol bestaand park
  • Op een bosrijke plek in Drenthe
  • Zeer interessante investering voor de belegger!

Op een bosrijke plek in Drenthe ligt vakantiepark Landal Aelderholt. Dit bestaande park in Aalden krijgt een uitbreiding van 60 luxe recreatiewoningen. Deze recreatiewoningen worden gerealiseerd door Van Wijnen Recreatiebouw. En dan de vakantiehuizen zelf. Deze krijgen diverse luxe voorzieningen, een smaakvolle inrichting en een fraaie afwerking.

Luxe recreatiewoningen
Alle woningen hebben een zeer luxe uitstraling. Denk hierbij o.a. aan een luxe inrichting, een moderne keuken, luxe sanitair, sunshower en een sauna. De woningen met een wellness label zijn ook voorzien van een whirlpool en een hout gestookte haard. Daarnaast worden de nieuwe recreatiewoningen gebouwd volgens de meest actuele inzichten in materiaalkeuze, isolatienormen en duurzaamheid. Met dit aanbod wordt er gehoor gegeven aan de vraag naar luxere, ruimere en duurzamere recreatiewoningen.

Faciliteiten
Een vakantiepark met alles erop en eraan midden in het Drentse landschap, dat is Landal Aelderholt. Gasten hebben hier een onvergetelijke vakantie. Je kunt je dagenlang vermaken op het park met de vele faciliteiten waaronder een zwembad, restaurant, snackbar, parkshop, bowlingbanen, sportvoorzieningen, fietsverhuur, airtrampoline, minigolf, beauty en wellness-voorzieningen. Ook buiten het park is er genoeg te doen en beleven. Vanaf Landal Aelderholt trek je zo de bossen en heide in. Verken de omgeving op een fijne manier en maak uitstapjes naar o.a. Wildlands Adventure Zoo in Emmen en Plopsa Indoor in Coevorden.

Een zorgeloze investering
Als belegger in een gloednieuwe recreatiewoning op Landal Aelderholt ben je verzekerd van een rendabele en zorgeloze investering. De professionele verhuurorganisatie Landal GreenParks exploiteert het park en verhuurt de recreatiewoningen. Per woningtype kun je een vast percentage van de bruto huuropbrengsten ontvangen tot en met 31 december 2031. Daarnaast kun je als eigenaar 21 dagen eigen gebruik op jaarbasis inboeken.

Woningen op dit park

Plattegrond

Park locatie

Aelderholt 4, 7854 TZ Aalden

Parkfoto's

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl