Falken Suites Kaprun

Hoogwaardige appartementen in het centrum van Kaprun (Salzburgerland)

  • 8 objecten
  • 38 tot 69m2
  • 2-6 persoons appartementen
  • Uitstekende investering in hartje Kaprun

Falken Suites Kaprun

Achenstrasse 1, Kaprun

  • Nieuw en kleinschalig complex met receptie, skikelder en parkeergarage
  • 8 Hoogwaardige appartementen, geschikt voor 2 tot 6 personen
  • Gelegen in het levendige centrum van Kaprun (Salzburgerland)

Falken Suites Kaprun is een nieuw complex met slechts 8 luxueuze appartementen in het centrum van Kaprun. De capaciteit van de verblijfsaccommodaties varieert van 2 tot 6 personen. Het appartementencomplex beschikt daarnaast over een centrale receptie, skikelder en ondergrondse parkeergarage. 

Het complex is gelegen in het levendige centrum van Kaprun, met vele goede restaurants, gezellige après-skimogelijkheden en diverse sportwinkels. Kaprun staat bekend om zijn gletsjer, waar zowel in de winter als in het voor- en najaar goed geskied kan worden. De liftinfrastructuur is modern, uitgebreid en efficiënt, zowel op de Maiskogel als de Kitzsteinhorn (tot 3.029 meter hoogte). 

Er is een directe liftverbinding vanuit Kaprun, via de familievriendelijke Maiskogel naar de gletsjer. Je hebt dus geen auto of skibus nodig om op de Kitzsteinhorn te komen. Voor kinderen is de Lechnerberg ideaal, omdat hier geen gevorderde skiërs en snowboarders komen. De skipas van Kaprun is ook geldig in Zell am See. Verder biedt de omgeving goede wandelmogelijkheden en in de Tauern Spa kun je heerlijk zwemmen of relaxen. Kaprun ligt op 970 kilometer vanaf Utrecht en het dichtstbijzijnde vliegveld is Salzburg (op 96 kilometer van het complex).

Plattegrond

Park locatie

Achenstrasse 1, 5710 Kaprun

Parkfoto's

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl