De Weelderik

24 vrijstaande Luxe recreatiewoningen met zwembad en sauna, tussen de weilanden en bossen

  • 24 objecten
  • 858 tot 1208m2
  • 4-persoons vrijstaande recreatievilla's
Woning reserveren op De Weelderik

Er zijn nog 21 van de 24 woningen beschikbaar

Reserveer je kavel

De Weelderik

Handwijzersdijk 3A, Hengelo

  • 24 vrijstaande Luxe recreatiewoningen met zwembad en sauna, op een nieuw park 
  • In een bosrijke omgeving omringd door kastelen
  • Turn-key oplevering, compleet ingericht en gestyled
  • Zeer interessante investering voor de belegger! Met 12 weken eigen gebruik per jaar

De Weelderik is een kleinschalig, ruim opgezet vakantiepark dat bestaat uit 24 duurzame 4-persoons vakantiewoningen op zeer ruime kavels tussen de 858 en 1208 m². Het park is gelegen in het Achterhoekse coulissenlandschap, omzoomd door dikke eiken en oude beukenbomen. Vanuit de luxe vakantiewoning loop je zo het glooiende landschap in. Alle rust én alle ruimte. Het beste van twee werelden.

De recreatiewoning
Het type Unbrick One Model 4 bestaat voor 80% uit hout, wat zorgt voor een ongekend binnenklimaat. Deze recreatiewoningen zijn modulair en energiepositief ontwikkeld, met het oog op de toekomst. Denk hier bijvoorbeeld aan een oplaadpunt voor de elektrische auto en fiets en aan volledig geïntegreerde zonnepanelen. Het bijzondere daar aan is dat die meer energie opleveren dan de woning verbruikt. Dit is de perfecte duurzame investering. Wat is er nog meer luxe aan deze woningen? Ze zijn voorzien van een design keuken, een badkamer per slaapkamer, keyless entry en een eigen zwembad én sauna in de tuin. 

Het park en voorzieningen
Op De Weelderik is het genieten en ontspannen door de perfecte combinatie van luxe en natuur én inspanning en ontspanning; het park staat voor kleinschaligheid en intimiteit. Weg van de massa en middenin de natuur. Waar kwaliteit en de luxe van persoonlijke aandacht de standaard zijn. Er worden diverse sportfaciliteiten aangeboden zoals een padelbaan, multicourt of een jeu-de-boulesbaan. Vanuit het clubhuis worden dagelijks activiteiten georganiseerd om de rijke omgeving beter te leren kennen. Je kunt er ook terecht voor een boodschap, hapje of drankje. Wil je ultieme luxe ervaren? Er is hier een persoonlijke (hotel) service aanwezig. Geen zin om te koken? De privé chef zorgt voor jou! Geen zin om boodschappen te doen? Geef het door en alles wordt in een handomdraai geregeld.

De omgeving
Rondom de Weelderik is er meer dan genoeg te beleven. Hier kun je heerlijk fietsen langs kastelen, borrelen op een terras in één van de nabijgelegen dorpjes of gewoon uitkijken over de idyllische landschappen. Het is een gebied waar iedereen tot rust komt en heerlijk kan genieten. Deze regio is omringd door kastelen, een wereld vol historie. Voor de fietsliefhebbers en wandelaars zijn hier de mooiste fiets- en wandelroutes! Ontspannende activiteiten zoals golfen kan dichtbij, op Golfbaan Zelle. Breng een bezoek aan Landgoed Zelle, de historische tuinen van Landgoed de Wierse of het kasteelrijke dorp Vorstelijk Vorden. Wil je wat meer actie? Dan is een bezoekje aan een attractiepark de Waarbeek zeker de moeite waard voor de kinderen.

Rendement, verhuur en eigen gebruik
De Weelderik wordt vanuit de eigen identiteit en uitstraling verhuurd door Green Boutique.  Naast jarenlange ervaring en specifieke kennis van de recreatiemarkt heeft Green Boutique een breed netwerk en samenwerking met Europese touroperators en boekingssites. Er is continu focus op het jaarrond realiseren van de beste nachtprijs, in combinatie met een optimale bezetting. 

Op De Weelderik is verhuur van de accommodatie verplicht. Daarnaast is er nog een uitgebreide eigengebruiksregeling. Als eigenaar kun je 12 weken per jaar gebruik maken van je eigen vakantiewoning.

Op basis van de verhuurprognoses en de jaarlijkse kosten, zijn er prima mogelijkheden om een netto rendement vanaf 4,5% oplopend naar 5,1 na 3-5 jaar, te realiseren. De doelstelling is om voor de zomer van 2023 al de eerste gasten te ontvangen zodat, je volop kunt genieten van je rendement. 

 

Park video

Plattegrond

Park locatie

Handwijzersdijk 3A, 7255 MJ Hengelo Hengelo

Parkfoto's

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl