De Pharshoeke

Op een van de mooiste waterrijke plekken in Friesland

  • 23 objecten
  • 365 tot 500m2
  • 6- en 8-persoons watervilla's
  • Royaal recreëren aan het Heegermeer

Wil je meer informatie over dit project?

Download de brochure voor o.a. een overzicht met de huuropbrengsten en vaste lasten!

De Pharshoeke

Pharshoeke 61, Heeg

  • 23 rietgedekte watervilla’s met een eigen ligplaats aan het Heegermeer
  • Volledig gasloos, voorzien van een grondwater warmtepomp voor verkoeling/verwarming, eigen laadpaal en zonnepanelen
  • Perfecte investering in de breedste zin van het woord: voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie hiervan

Leef het goede leven in Friesland
Op een unieke watersportlocatie in Heeg wordt een nieuw deelplan van De Pharshoeke gerealiseerd. Een zeer exclusief plan bestaande uit 23 rietgedekte recreatievilla’s met tuin aan open vaarwater. Leg straks de boot aan bij jouw eigen steiger en vaar zo de prachtige Friese Meren op. Zon op je gezicht, een goed gevulde koelkast en dan.. niets, totale ontspanning. Dit is Friesland op z’n mooist.

Riante watervilla’s met een golden touch
Elke villa op De Pharshoeke staat op een ruime waterkavel, voorzien van een eigen aanlegsteiger, laadpaal en natuurlijk zonnepanelen. Het plan krijgt een meanderende kavelstructuur waardoor het geheel een natuurlijker karakter krijgt.

De ruim bemeten watervilla’s hebben een vloeroppervlakte van maar liefst 150 m² en zijn in 2 typen beschikbaar. Je hebt de keuze uit een 6-persoonsvilla met 3 slaapkamers of een 8-persoonsvilla met 4 slaapkamers. Beide typen hebben een slaapkamer op de begane grond. Het stijlvolle interieur wordt ontworpen door het gerenommeerde bureau OT design. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke tinten zodanig op elkaar afgestemd dat het een prachtig geheel vormt.

Duurzaam van A tot Z
Nieuwbouw kopen betekent klaar zijn voor de toekomst, of dit nu een eerste of luxe tweede woning betreft. Sinds 1 januari 2021 moeten alle nieuwbouwplannen voldoen aan de BENG-normen. BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Deze normen zijn zo streng dat je verzekerd bent van een uitstekend geïsoleerd en geventileerd huis. De gasloos opgeleverde villa’s worden uiteraard voorzien van zonnepanelen en een eigen laadpaal.

Direct gelegen aan de Friese Meren
Direct gelegen aan het Heegermeer en de Fluessen is De Pharshoeke de perfecte uitvalsbasis voor watersportliefhebbers. Hier, in het hart van De Friese meren, valt voor iedereen iets te genieten. Voor rustzoekers en stadsmensen, voor fietsers, wandelaars en natuurlijk voor watersporters. De Pharshoeke heeft een eigen jachthaven waar je jouw eigen boot kunt afmeren. Je kunt hier ook diverse typen boten huren.

Verhuur en eigen gebruik
Als eigenaar kun je besluiten om jouw villa te verhuren. Recreatiebedrijf ‘’t Sypke’ verzorgt in opdracht van de verhurende eigenaren de verhuur, marketing en de administratie van De Pharshoeke op professionele en zorgeloze wijze. Iedere accommodatie is voorzien van alle luxe en comfort, waarin gasten helemaal tot rust kunnen komen en optimaal kunnen genieten van de schitterende omgeving op en rond De Friese Meren.

Bij De Pharshoeke kun je jouw woning op de volgende manieren gebruiken:

  • Eigen gebruik, je bent dan niet verplicht om het interieurpakket af te nemen
  • Combinatie van verhuur en eigen gebruik (max. 89 dagen, waarvan 28 tijdens de schoolvakanties)
  • Volledige verhuur

Plattegrond

Park locatie

Pharshoeke 61, 8621 CW Heeg

Parkfoto's

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl