Park De Zeegser Duinen

Luxe, unieke lodges en villa’s gelegen in een vijfsterren natuurgebied

50 woningen

65 tot 149 m2
woonoppervlakte

4-8 persoons objecten

674 tot 917 m2
perceeloppervlakte

open-huis-sjabloon1-op-afspraak

Open huis

Er is op dit moment nog geen open huis op locatie ingepland. Wel kun je 7 dagen per week een bezichtiging op afspraak inplannen via onderstaande knop. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Adres: Schipborgerweg 19, Zeegse

cta-kavel-reserveren

Reserveer je kavel(s)

Heb je je favoriete kavel uitgekozen? Het is nu mogelijk om deze vrijblijvend te reserveren. Na je reservering ontvang je van ons een bevestiging met alle informatie over de desbetreffende kavel.

contact

Adviesgesprek

Wens je meer algemene informatie m.b.t. de aankoop van een recreatiewoning? Laat je dan adviseren door één van onze specialisten. Dit kan 7 dagen per week op afspraak. Wij helpen graag je droom te verwezenlijken!

Park De Zeegser Duinen
Schipborgerweg 19, Zeegse

Midden in de Drentse natuur verrijst Park De Zeegser Duinen. Niet zomaar een recreatiepark, maar een park met een onderscheidend concept. Waar luxe en comfort perfect samengaan met het omliggende landschap. De luxe Suite Lodges en schitterende Villa’s verrijzen op royale kavels eigen grond. Vanuit uw lodge of villa geniet u van het bloeiende heidelandschap van Nationaal Park Drentsche Aa. Naast het park ligt Hotel De Zeegser Duinen, dat is bekroond met vier sterren. In uw exclusieve woning ervaart u rust en ruimte, terwijl de faciliteiten en services van het hotel dichtbij zijn! Ook de omgeving heeft bijzonder veel te bieden.

Vijf-sterren landschap

De locatie van Park De Zeegser Duinen is uniek; midden in Nationaal Park Drentsche Aa, een ongerept stukje natuur in het noorden van Drenthe. Dit gebied is het best bewaarde beek- en esdorpenlandschap van West-Europa en wordt aangemerkt als een vijf-sterren natuurlandschap. Vanuit het park starten verschillende fiets- en wandelroutes door de prachtige omgeving.

Download brochure

Laat hieronder je contactgegevens achter en ontvang de projectdocumentatie.

Niet verplicht, wel extra handig.

De beste manier om jezelf te overtuigen is door de locatie met eigen ogen te bekijken.
Stel tijdens een bezichtiging al jouw vragen aan de verkoopadviseur.

Woningtypen

Andere vakantiewoningen in Drenthe