Panorama Park Gulperberg

Een adembenemend uitzicht over het Limburgse heuvellandschap én een gegarandeerd rendement

28 woningen

40 tot 51 m2
woonoppervlakte

4-persoons objecten

150 tot 312 m2
perceeloppervlakte

15 juni

Open huis

Kom zaterdag 15 juni vrijblijvend naar het Open huis op locatie en laat je informeren over dit project. Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 15.00 uur. Overige dagen kun je op afspraak terecht.

Adres: Berghem 1, Gulpen

cta-kavel-reserveren

Reserveer je kavel(s)

Heb je je favoriete kavel uitgekozen? Het is nu mogelijk om deze vrijblijvend te reserveren. Na je reservering ontvang je van ons een bevestiging met alle informatie over de desbetreffende kavel.

contact

Adviesgesprek

Wens je meer algemene informatie m.b.t. de aankoop van een recreatiewoning? Laat je dan adviseren door één van onze specialisten. Dit kan 7 dagen per week op afspraak. Wij helpen graag je droom te verwezenlijken!

Panorama Park Gulperberg
Berghem 1, Gulpen

  • Viersterren vakantiepark in het Limburgse Heuvelland
  • Unieke ligging op een panoramaplek, op de zuidhelling van de Gulperberg
  • Garantierendement van 6,5 % netto voor 10 jaar en 5,5% voor 15 jaar!

Midden in het Limburgse natuurschoon vind je Panorama Park Gulperberg. Het park heeft een unieke ligging, op een zuidhelling van de Gulperberg met adembenemende vergezichten. Het park ligt vlak bij toeristische plaatsen als Maastricht, Vaals en Valkenburg. Een heerlijke vakantiebestemming voor een brede doelgroep!

Midden in het Limburgse natuurschoon

Panorama Park Gulperberg heeft diverse accommodaties en luxe kampeerplaatsen. Er zijn uitstekende faciliteiten, zoals een openluchtzwembad met kinderbad en ligweide, een restaurant met terras en afhaalservice, een supermarkt met verse broodjes, een grote speeltuin en diverse kleine speelplaatsen, een sportveld, een kleine bibliotheek, een professioneel animatieprogramma, fietsverhuur en buitensportmogelijkheden. Er geldt gratis entree voor het nabij gelegen subtropische zwemparadijs Mosaqua. Vervelen is dus onmogelijk op dit leuke park met prachtige ligging!

Download brochure

Woningtypen

De beste manier om jezelf te overtuigen is door de locatie met eigen ogen te bekijken.
Stel tijdens een bezichtiging al jouw vragen aan de verkoopadviseur.

Andere woningen in Limburg

WhatsApp chat