Oesterdam

Ervaar de luxe van even helemaal niets

Watervilla’s en hotelappartementen

46 tot 116 m2
woonoppervlakte

2-8 persoons objecten

46 tot 1055 m2
perceeloppervlakte

23 juni

Open huis

Kom zondag 23 juni vrijblijvend naar het open huis op locatie en laat je informeren over dit project. Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur. Overige dagen kun je op afspraak terecht.

Adres: Oesterdam 3, Tholen

cta-kavel-reserveren-oesterdam

Reserveer je kavel(s)

Heb je je favoriete kavel uitgekozen? Het is nu mogelijk om deze vrijblijvend te reserveren. Na je reservering ontvang je van ons een bevestiging met alle informatie over de desbetreffende kavel.

contact

Adviesgesprek

Wens je meer algemene informatie m.b.t. de aankoop van een recreatiewoning? Laat je dan adviseren door één van onze specialisten. Dit kan 7 dagen per week op afspraak. Wij helpen graag je droom te verwezenlijken!

Oesterdam
Oesterdam 3, Tholen

  • Luxe watervilla’s met eigen aanlegsteiger en appartementen met de signatuur van Piet Boon
  • Een prachtige locatie in Zeeland, op de Oesterdam tussen Tholen en Zuid-Beveland
  • Uitstekende verhuurmogelijkheden (niet verplicht)

Aan open vaarwater, midden in een uniek vogelgebied, vind je deze bijzondere watervilla’s. Deze ruime woningen zijn ontworpen door Piet Boon en gelegen op royale kavels eigen grond. Binnen wordt buiten en buiten wordt binnen. Geniet het jaar rond van eenvoud in luxe op een unieke locatie. De woningen dragen duidelijk hetzelfde signatuur, maar bieden onderling volop diversiteit. Hierdoor krijgt het park als geheel een levendige uitstraling en een natuurlijke cadans.

Eindeloos genieten van mooi Zeeland

De Oesterdam verbindt Tholen met Zuid-Beveland. De zandplaat waarop Oesterdam wordt gerealiseerd staat bekend als watersportgebied. Het recreatiepark is bereikbaar voor grote (plezier)jachten met een aanzienlijke diepgang. Daarnaast is er bij het park een jachthaven voor ongeveer honderd boten en op het park is een restaurant aanwezig.

Marina Beachclub

Er gebeurt veel op het resort! Op dit moment is de bouw van de Marina Beachclub (het centrumgebouw, zie hieronder de voortgang) in volle gang. De Marina Beachclub opent haar deuren in juni 2019.

Download brochure

Woningtypen

De beste manier om jezelf te overtuigen is door de locatie met eigen ogen te bekijken.
Stel tijdens een bezichtiging al jouw vragen aan de verkoopadviseur.

Andere projecten aan de kust

WhatsApp chat