Logo - Parck Kaatsheuvel

Landal Parck Kaatsheuvel

Midden-Brabant: recreatieve parel in het groen

104 woningen

70 tot 172 m2
woonoppervlakte

4-12 persoons objecten

279 tot 511 m2
perceeloppervlakte

4 november

Informatiedag

Kom zondag 4 november vrijblijvend naar de informatiedag en laat je informeren over dit project. Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur. Overige dagen kun je op afspraak terecht.

Adres: Duinlaan 1, Kaatsheuvel

cta-kavel-reserveren-kaatsheuvel

Reserveer je kavel(s)

Heb je je favoriete kavel uitgekozen? Het is nu mogelijk om deze vrijblijvend te reserveren. Na je reservering ontvang je van ons een bevestiging met alle informatie over de desbetreffende kavel.

contact

Adviesgesprek

Wens je meer algemene informatie m.b.t. de aankoop van een recreatiewoning? Laat je dan adviseren door één van onze specialisten. Dit kan 7 dagen per week op afspraak. Wij helpen graag je droom te verwezenlijken!

Landal Parck Kaatsheuvel
Duinlaan 1, Kaatsheuvel

  • Verschillende woningtypen in de stijl van Anton Pieck (start bouw Fase 1: Q2 2018)
  • Interessante investering en volledige ontzorging (verhuur door Landal GreenParks)
  • De Efteling, sprookjesachtige bossen en vennen, sfeervolle Brabantse steden en dorpen en weidse duinlandschappen om de hoek

Midden-Brabant behoort tot één van de mooiste en meest aantrekkelijke toeristische gebieden van Nederland. Attractiepark De Efteling wint elk jaar nationale én internationale prijzen, wat maakt dat steeds meer mensen de weg naar Kaatsheuvel weten te vinden. Maar er is méér! Sprookjesachtige bossen en vennen, sfeervolle Brabantse steden en dorpen en weidse duinlandschappen. Een groeiend aantal rustzoekers, cultuurliefhebbers én families op zoek naar vermaak voelt zich thuis in het bourgondische Hart van Brabant.

Het Parck; gezellige straatjes in een groene omgeving

Een klein, pittoresk dorpje in het gebied rondom Kaatsheuvel was het uitgangspunt bij het ontwerp van dit unieke recreatiepark. Parck Kaatsheuvel is verdeeld in kleine, gezellige straatjes met daaraan 104 traditioneel gebouwde recreatiewoningen. Het warme licht van de nostalgisch vormgegeven lantaarnpalen weerkaatst in de uilenoogjes in de bomen op Het Parck. Langs de karakteristieke, historische bomenrij met oude eiken is het prettig wandelen. Aan de zuidelijke rand grenst natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen.

De centrumvoorziening; duurzame spil van Het Parck

In de omgeving valt enorm veel te beleven! Tegelijkertijd willen gasten soms ook gewoon dichtbij huis lekker ontspannen en genieten. Hiervoor dient de centrumvoorziening van Parck Kaatsheuvel; hét centrale ontmoetingspunt. De schaal van het gebouw past bij de landelijke omgeving en de stijl sluit aan bij de romantische architectuur van de recreatiewoningen. Hier vindt men álles wat nodig is voor een heerlijke, ontspannen vakantie; van verse broodjes bij het ontbijt tot fraaie overdekte speel- en zwemvoorzieningen. Het hoofdgebouw is duurzaam ontworpen; hoogwaardige isolatie, energiezuinige installaties en zonnepanelen.

Download brochure

Download de brochure voor o.a. een overzicht met de huuropbrengsten en vaste lasten!

Niet verplicht, wel extra handig.

Woningtypen

De beste manier om jezelf te overtuigen is door de locatie met eigen ogen te bekijken.
Stel tijdens een bezichtiging al jouw vragen aan de verkoopadviseur.

Andere woningen in Noord-Brabant