Logo - Parck Kaatsheuvel

Landal Parck Kaatsheuvel

Midden-Brabant: recreatieve parel in het groen

104 woningen

70 tot 172 m2
woonoppervlakte

4-12 persoons objecten

191 tot 511 m2
perceeloppervlakte

7 Dagen per week bezichtigen

Open huis

Er is op dit moment nog geen open huis op locatie ingepland. Wel kun je 7 dagen per week een bezichtiging op afspraak inplannen via onderstaande knop. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Adres: Duinlaan 1, Kaatsheuvel

cta-kavel-reserveren-kaatsheuvel

Reserveer je kavel(s)

Ben je overtuigd? Heb je je favoriete kavel uitgekozen? Reserveer dan alvast je kavel, geheel vrijblijvend. Je ontvangt van ons een bevestiging met alle informatie over jouw kavel.

contact

Advies nodig?

Weet je nog niet helemaal naar wat voor recreatiewing je op zoek bent? Laat je adviseren door een van onze specialisten. Dit kan 7 dagen per week op afspraak.

Wij helpen graag je droom te verwezenlijken!

Landal Parck Kaatsheuvel
Duinlaan 1, Kaatsheuvel

 • Verschillende woningtypen in de stijl van Anton Pieck (verkoop fase 2 van start gegaan!)
 • Interessante investering (5-6% netto rendement) en volledige ontzorging door Landal GreenParks
 • Op steenworp afstand van de Efteling, Beekse Bergen en aan de rand van natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen

“Een nieuw project in Noord-Brabant, de investering van je leven”

Het prachtige Kaatsheuvel (Noord-Brabant) is de perfecte plek voor een nieuwbouwproject vol recreatieve mogelijkheden. Sprookjesachtige bossen en vennen, sfeervolle steden en pittoreske dorpjes, weidse duinlandschappen… Dat maakt Midden-Brabant tot een van de mooiste gebieden van Nederland. Het bourgondische Hart van Brabant is de ideale plek voor rustzoekers, cultuurliefhebbers en families op zoek naar vermaak. Naast de uitgestrekte natuur zijn de Efteling en Safaripark Beekse Bergen daar voorbeelden van.

De centrumvoorziening; duurzame spil van Het Parck

Niet alleen de duinen bieden een kans om te ontspannen. Het centrum van Parck Kaatsheuvel is hét centrale ontmoetingspunt waar je alles vindt wat nodig is voor een zorgeloze vakantie. Van verse broodjes bij het ontbijt tot fraaie overdekte speel- en zwemvoorzieningen. Het hoofdgebouw past bij de landelijke omgeving en de stijl sluit aan bij de romantische architectuur van de recreatiewoningen. Het hoofdgebouw is duurzaam ontworpen: hoogwaardige isolatie, energiezuinige installaties en zonnepanelen.

Verschillende soorten recreatiewoningen (op eigen grond)

Alle woningen zijn compleet ingericht en klaar om verhuurd te worden. Er zijn drie soorten uitvoeringen van de recreatiewoningen:

 1. Comfort recreatiewoningen | typen 4C, 6C, 8C
  Geschikt voor gezelschappen van 4, 6 of 8 personen. De woning heeft een warme, eigentijdse uitstraling met natuurlijke materialen die passen bij de omgeving van het Parck. Daarbij heeft de woning onder andere een afgestemd interieur, hoogwaardig sanitair en een openhaard.
 2. Luxe recreatiewoningen | typen 4L, 6L, 8L, 10L, 12L
  Geschikt voor gezelschappen van 4, 6, 8, 10 of 12 personen. De luxe recreatiewoningen hebben dezelfde eigenschappen als de comfort recreatiewoningen met luxe extra’s, zoals een wasmachine.
 3. Kinder recreatiewoningen | typen 6CK, 8CK
  Geschikt voor gezelschappen van 6 of 8 personen. De kinderwoningen zijn er om het ook de jongere gasten naar hun zin te maken.

Download brochure

Woningtypen

De beste manier om jezelf te overtuigen is door de locatie met eigen ogen te bekijken.
Stel tijdens een bezichtiging al jouw vragen aan de verkoopadviseur.

Steeds meer mensen op zoek naar recreatie in Zuid-Nederland

De voorbije decennia heeft regio Midden-Brabant zich ontwikkeld tot een van de mooiste en meest aantrekkelijke toeristische gebieden van Nederland. Elk jaar vinden meer dan tien miljoen mensen uit binnen- en buitenland de weg naar deze topregio. Er is altijd iets te doen met de Efteling, Safaripark Beekse Bergen, verschillende musea en winkelsteden in de buurt.

De inspiratie voor het ontwerp van het unieke Parck Kaatsheuvel kwam uit de Noord-Brabantse omgeving. Parck Kaatsheuvel is verdeeld in kleine, gezellige straatjes met 104 traditioneel gebouwde recreatiewoningen. Langs de karakteristieke, historische bomenrij met oude eiken is het prettig wandelen. Aan de zuidelijke rand grenst natuurgebied de Loonse en de Drunense Duinen.

“Met een recreatiewoning op Landal Parck Kaatsheuvel investeert u niet alleen in stenen, maar óók in familiegeluk!”
Plattegrond Parck Kaatsheuvel

Andere woningen in Noord-Brabant

WhatsApp chat