Landal De Vers

Zorgeloos genieten, verhuurgarantie van 5,5% mogelijk!

70 woningen

83 tot 117 m2
woonoppervlakte

4-8 persoons objecten

350 tot 1.087 m2
perceeloppervlakte

Open huis: 9 en 10 juni

Open huis

Kom zaterdag 9 of zondag 10 juni vrijblijvend naar het Open huis en laat je informeren over dit project. Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur. Overige dagen kun je op afspraak terecht.

Adres: Raaijweg 25, Overloon

cta-kavel-reserveren1

Reserveer je kavel(s)

Heb je je favoriete kavel uitgekozen? Het is nu mogelijk om deze vrijblijvend te reserveren. Na je reservering ontvang je van ons een bevestiging met alle informatie over de desbetreffende kavel.

contact

Adviesgesprek

Wens je meer algemene informatie m.b.t. de aankoop van een recreatiewoning? Laat je dan adviseren door één van onze specialisten. Dit kan 7 dagen per week op afspraak. Wij helpen graag je droom te verwezenlijken!

Landal De Vers
Raaijweg 25, Overloon

  • Uitbreiding van duurzame en sfeervolle recreatiewoningen (bouw Fase 1 gestart!)
  • Gelegen op de grens van Noord-Brabant en Limburg, midden in de bossen bij Overloon
  • Verhuurgarantie van 5,5% gedurende 5 jaar mogelijk! (vraag naar de mogelijkheden)
  • Bekijk hier alle type woningen

Op de grens van Noord-Brabant en Limburg, midden in de bossen bij Overloon, ligt Landal De Vers. De nieuwbouw bestaat uit twee fases. Er worden in de eerste fase ‘AHZ’ ca. 45 recreatiebungalows als vervangende nieuwbouw op het bestaande park gerealiseerd. Het betreft in deze fase geen toevoeging aan de totale aantallen. In de tweede fase ‘Noordkavel’ worden ca. 25 recreatiebungalows als uitbreiding en afronding van het park aan de noordzijde gebouwd. Voor de andere verouderde platte bungalows zijn plannen ontwikkeld en deels al in uitvoering zodat er binnen ca. 2 jaar een compleet en up to date park beschikbaar is. Daarnaast worden er plannen gemaakt voor een uitbreiding en aanpassing van de centrum voorzieningen. Vanuit een vorige fase zijn er reeds 37 nieuwe recreatiebungalows en een nieuw overdekt zwembad aanwezig.

Alle woningen zijn opleverbaar inclusief complete inventaris. Vraag naar de mogelijkheden!

Recreatieve mogelijkheden voor alle leeftijden

Het park biedt een centrumgebouw met een scala aan faciliteiten. Naast het overdekte zwembad beschikt het park over een bowlingbaan, indoor speeltuin, Grand Café, sportveld, midgetgolfbaan en recreatieprogramma tijdens schoolvakanties. Vlak bij het park ligt recreatieplas ’t Schaartven, waar je bij mooi weer heerlijk kunt vertoeven. In de directe omgeving kun je tevens eindeloos wandelen, fietsen en paardrijden. Ook stedelijk vertier is niet ver weg.

Verhuur en rendement

Met schommelende beurskoersen en lage spaarrente kan een recreatiebungalow een bijzonder aantrekkelijk alternatief zijn voor aandelen, obligaties of een spaarrekening. De recreatiebungalows kunnen naast eigen recreatief gebruik door de eigenaren, ook worden verhuurd door Landal GreenParks. Op deze manier investeer je in een accommodatie, waarbij het rendement wordt gerealiseerd op basis van verhuuropbrengsten. Landal rekent per maand met je af op basis van de gerealiseerde bezetting. Landal De Vers kent een schitterende historie van bezetting met dito verhuuropbrengsten. Op basis hiervan kun je als koper kiezen voor dit mogelijke/verwachte rendement (op basis van prognoses van Landal) of je kunt kiezen voor een mix van eigen gebruik en verhuur.

Download brochure

Laat hieronder je contactgegevens achter en ontvang de projectdocumentatie.

Niet verplicht, wel extra handig.

Woningtypen

 

 

De beste manier om jezelf te overtuigen is door de locatie met eigen ogen te bekijken.
Stel tijdens een bezichtiging al jouw vragen aan de verkoopadviseur.

Andere woningen in Noord-Brabant