Landal De Vers

Midden in de bossen, zorgeloos genieten van een mooi rendement

45 woningen

102 tot 117 m2
woonoppervlakte

6-8 persoons objecten

400 tot 485 m2
perceeloppervlakte

open-huis-sjabloon1-17-mrt

Open huis

Kom zaterdag 17 maart vrijblijvend naar het open huis op locatie en laat je informeren over dit project. Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur. Overige dagen kun je op afspraak terecht.

Adres: Raaijweg 25, Overloon

cta-kavel-reserveren

Reserveer je kavel(s)

Heb je je favoriete kavel uitgekozen? Het is nu mogelijk om deze vrijblijvend te reserveren. Na je reservering ontvang je van ons een bevestiging met alle informatie over de desbetreffende kavel.

contact

Adviesgesprek

Wens je meer algemene informatie m.b.t. de aankoop van een recreatiewoning? Laat je dan adviseren door één van onze specialisten. Dit kan 7 dagen per week op afspraak. Wij helpen graag je droom te verwezenlijken!

Landal De Vers
Raaijweg 25, Overloon

  • Uitbreiding van duurzame en sfeervolle recreatiewoningen
  • Bestaand park met een uitgebreid faciliteitenaanbod
  • Gelegen op de grens van Noord-Brabant en Limburg, midden in de bossen bij Overloon

Op de grens van Noord-Brabant en Limburg, midden in de bossen bij Overloon, ligt Landal De Vers. De geplande nieuwbouw bestaat uit circa 45 recreatiewoningen. Ook voor de oudere bungalows worden plannen ontwikkeld, zodat er binnen ongeveer twee jaar een compleet en up-to-date park beschikbaar is. Daarnaast komt er komende jaren nog een kleine uitbreiding van bungalows en worden er plannen gemaakt voor een uitbreiding van de centrumfaciliteiten. Vanuit een vorige fase zijn er reeds een 37 nieuwe bungalows en een nieuw overdekt zwembad aanwezig.

Recreatieve mogelijkheden voor alle leeftijden

Het park biedt een centrumgebouw met een scala aan faciliteiten. Naast het overdekte zwembad beschikt het park over een bowlingbaan, indoor speeltuin, Grand Café, sportveld, midgetgolfbaan en recreatieprogramma tijdens schoolvakanties. Vlak bij het park ligt recreatieplas ’t Schaartven, waar je bij mooi weer heerlijk kunt vertoeven. In de directe omgeving kun je tevens eindeloos wandelen, fietsen en paardrijden. Ook stedelijk vertier is niet ver weg.

Verhuur en rendement

Met schommelende beurskoersen en lage spaarrente kan een recreatiebungalow een bijzonder aantrekkelijk alternatief zijn voor aandelen, obligaties of een spaarrekening. De recreatiebungalows kunnen naast eigen recreatief gebruik door de eigenaren, ook worden verhuurd door Landal GreenParks. Op deze manier investeer je in een accommodatie, waarbij het rendement wordt gerealiseerd op basis van verhuuropbrengsten. Landal rekent per maand met je af op basis van de gerealiseerde bezetting. Landal De Vers kent een schitterende historie van bezetting met dito verhuuropbrengsten. Op basis hiervan kun je als koper kiezen voor dit mogelijke/verwachte rendement (op basis van prognoses van Landal) of je kunt kiezen voor een mix van eigen gebruik en verhuur.

Download brochure

Laat hieronder je contactgegevens achter en ontvang de projectdocumentatie.

Niet verplicht, wel extra handig.

De beste manier om jezelf te overtuigen is door de locatie met eigen ogen te bekijken.
Stel tijdens een bezichtiging al jouw vragen aan de verkoopadviseur.

Woningtypen

Andere woningen in Noord-Brabant