GreenHuus Kabbelaarsbank

Verkocht onder voorbehoud

Investeren in een uniek recreatieconcept:
volledig autarkisch, biobased en circulair gebouwde eco-lodges midden in de natuur

30 objecten

40 m2
woonoppervlakte

4 persoons eco-lodges

67.000 m2
perceeloppervlakte

7 dagen per week op afspraak

Open huis

Er is op dit moment nog geen open huis op locatie ingepland. Wel kun je 7 dagen per week een bezichtiging op afspraak inplannen via onderstaande knop. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Adres: Middelplaat, Ouddorp

cta-kavel-reserveren

Reserveer je kavel(s)

Heb je je favoriete kavel uitgekozen? Het is nu mogelijk om deze vrijblijvend te reserveren. Na je reservering ontvang je van ons een bevestiging met alle informatie over de desbetreffende kavel.

contact

Adviesgesprek

Wens je meer algemene informatie m.b.t. de aankoop van een recreatiewoning? Laat je dan adviseren door één van onze specialisten. Dit kan 7 dagen per week op afspraak. Wij helpen graag je droom te verwezenlijken!

GreenHuus Kabbelaarsbank
Middelplaat, Ouddorp

  • 30 Volledig zelfvoorzienende eco-lodges midden in de natuur
  • Rustig gelegen in een 9 hectare groot natuurgebied aan het Grevelingenmeer
  • Investeren in een uniek concept met een variabel rendement

Er is veel aandacht voor de mondiale opwarming en de effecten op het klimaat. GreenHuus heeft de afgelopen jaren gewerkt aan een duurzame oplossing voor de recreatiesector. Het gaat hierbij om autarkische systemen, gecombineerd met een biobased en circulair ontwerp. Het resultaat is een volledig zelfvoorzienende eco-lodge met een aantrekkelijk design, genaamd GreenHuus. Dit project bestaat uit 30 GreenHuusjes en een compact centrumgebouw, gesitueerd in een bijna 9 hectare groot natuurgebied aan het Grevelingenmeer; de Kabbelaarsbank.

Eco-lodges midden in de natuur

De 4-persoons eco-lodges staan op 50 tot 80 meter afstand van elkaar, waardoor er een enorm gevoel van vrijheid ontstaat. GreenHuus Kabbelaarsbank wordt een plek om te onthaasten, waar je kunt dagdromen, weg bent van de dagelijkse patronen en drukte. Dompel je langzaam onder in stilte, persoonlijke rituelen, aardse warmte en geniet van het hier en nu. Omdat GreenHuus Kabbelaarsbank direct grenst aan het Grevelingenmeer, is natuurlijk zwemwater van een uitstekende kwaliteit met een zandstrand binnen handbereik. Gemotoriseerd verkeer is niet toegestaan in het gebied. Tussen de lodges worden alleen halfverharde paden van schelpen of gras aangelegd. Zo blijft het een natuurrijke en rustige plek.

Download brochure

Laat hieronder je contactgegevens achter en ontvang de projectdocumentatie.

Niet verplicht, wel extra handig.

Woningtypen

De beste manier om jezelf te overtuigen is door de locatie met eigen ogen te bekijken.
Stel tijdens een bezichtiging al jouw vragen aan de verkoopadviseur.

Andere woningen in Zuid-Holland