Familieresort PUUR Exloo

Het nieuwe level in parkrecreatie, een unieke investering

170 woningen

113 tot 176 m2
woonoppervlakte

6-10 persoons villa’s

Investeren in vrije tijd

Open huis: 19 juli

Open huis

Kom vrijdag 19 juli vrijblijvend naar het open huis op locatie en laat je informeren over dit project. Je bent van harte welkom tussen 10.30 en 15.00 uur. Overige dagen kun je op afspraak terecht.

Adres: Valtherweg 30, Exloo

Kavel reserveren

Reserveer je kavel(s)

Heb je je favoriete kavel uitgekozen? Het is nu mogelijk om deze vrijblijvend te reserveren. Na je reservering ontvang je van ons een bevestiging met alle informatie over de desbetreffende kavel.

contact

Adviesgesprek

Wens je meer algemene informatie m.b.t. de aankoop van een recreatiewoning? Laat je dan adviseren door één van onze specialisten. Dit kan 7 dagen per week op afspraak. Wij helpen graag je droom te verwezenlijken!

Familieresort PUUR Exloo
Valtherweg 30, Exloo

  • Luxe vakantievilla’s van hoogwaardige bouwkwaliteit met een bijzondere ligging
  • In een omgeving met oneindige wandel- en fietsroutes en waar veel te beleven is
  • Keuze uit variabel rendement en gegarandeerd rendement (5% netto gedurende 5 jaar, mogelijk bij Type Heuvelrug)

Familieresort PUUR Exloo bevindt zich in het hart van Drenthe. Omringd door oneindige heidevelden, dichte bossen en uitgestrekte veengebieden. Op de flank van het unieke historische natuurgebied de Hondsrug geniet je vanaf het resort van weergaloze vergezichten. Je loopt zo de prachtige Drentse natuur in! Een gebied dat dateert van de vroege IJstijd en sinds 2013 de bijzondere status van UNESCO Global Geopark heeft.

De provincie Drenthe biedt oneindige wandel- en fietsroutes. Je kunt er prachtig paardrijden en golfen. Drenthe is vele bezienswaardigheden en attractieparken rijk, waarvan velen op korte afstand van Familieresort PUUR Exloo liggen.

Door de combinatie van een bijzondere ligging, luxe vakantievilla’s van hoogwaardige bouwkwaliteit, top hotelfaciliteiten- en services en een unieke verhuur- en beheerformule vormt dit exclusieve familieresort het absolute nieuwe level in parkrecreatie in Nederland. Een level dat garant staat voor een waardevolle, maar vooral ook een waardevaste belegging!

Download brochure

Woningtypen

De beste manier om jezelf te overtuigen is door de locatie met eigen ogen te bekijken.
Stel tijdens een bezichtiging al jouw vragen aan de verkoopadviseur.

Andere woningen in Drenthe

WhatsApp chat