Hoe gaan wij om met het coronavirus COVID-19?

Het Coronavirus COVID-19 heeft een forse impact op de maatschappij en wij hebben hier als Vakantiemakelaar ook direct mee te maken.

Wij hanteren de adviezen en richtlijnen van de overheid, maar aanvullend hanteren wij nog onderstaande regels. De gezondheid van ons allen staat boven alles.

  • Tot nader order organiseren wij géén vrij toegankelijke open dagen en evenementen meer.
  • Ons team werkt zoveel mogelijk vanuit huis om verspreiding van het virus te voorkomen.
  • Het aankopen van een vakantiewoning verzorgen wij zoveel mogelijk digitaal.
  • Een bezichtiging op afspraak blijft mogelijk, maar zowel u als de verkoopadviseur moet zich hier comfortabel bij voelen.
  • Een bouwkundige opname en fotografie op afspraak blijven mogelijk, maar de opdrachtgever hoeft hierbij niet aanwezig te zijn.

Bezichtigingsmogelijkheden bij ons

Bezichtigen is zeker nog mogelijk. Uiteraard nemen wij daarbij wel de regels van het RIVM in acht. Hoe gaat het in zijn werk? En wat zijn de alternatieven als u op dit moment NIET naar locatie wilt komen?

  • Bezichtigen van een recreatiewoning op locatie
  • Telefonisch bezichtigen middels beeldbellen
  • Online bezichtigen op uw computer, telefoon of tablet middels een virtuele tour

Meer informatie over deze mogelijkheden vind je hier.

Toch liever vanuit huis verder gaan met de zoektocht naar een vakantiewoning? Via de website kun je veel doen. Denk hierbij aan een online bezichtiging (bekijk beschikbare woningen), een woning/kavel reserveren, een online adviesgesprek inplannen en meer.

Heb je vragen en/of opmerkingen betreft het coronavirus? Neem dan contact met ons op via het formulier of reageer op deze mail. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag (8.30 – 17.00 uur).

Nogmaals, de gezondheid van ons allen staat boven alles. Wij wensen iedereen sterkte en hopen op een snelle en goede afloop.

Team Vakantiemakelaar

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl