Hoe gaan wij om met het coronavirus COVID-19?

Het Coronavirus COVID-19 heeft een forse impact op de maatschappij en wij hebben hier als Vakantiemakelaar ook mee te maken.

Wij hanteren de adviezen en richtlijnen van de overheid, maar aanvullend passen wij nog onderstaande regels toe. De gezondheid van ons allen staat boven alles.

  • Een bezichtiging op afspraak is mogelijk, als zowel jij als de verkoopadviseur zich hier comfortabel bij voelen en gezond zijn;
  • Bij een Open huis is het verplicht om vooraf een afspraak te maken;
  • Ons team werkt gedeeltelijk vanuit huis om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen;
  • Een bouwkundige opname en fotografie op afspraak blijven mogelijk, de opdrachtgever hoeft hierbij niet aanwezig te zijn.

Bezichtigingsmogelijkheden in Nederland

Bezichtigen in Nederland is zeker nog mogelijk. Uiteraard nemen wij daarbij wel de regels van het RIVM in acht. Er zijn ook alternatieven als je niet naar locatie wilt komen. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Bezichtigen van een recreatiewoning op locatie;
  • Telefonisch bezichtigen middels beeldbellen;
  • Online bezichtigen op je eigen computer, telefoon of tablet middels een virtuele tour.

Meer informatie over deze mogelijkheden vind je hier.

Toch liever vanuit huis op zoek naar een vakantiewoning? Via onze website is veel mogelijk. Denk hierbij aan een online bezichtiging (bekijk de accommodaties met een virtuele tour), een woning/kavel reserveren, een online adviesgesprek inplannen en meer.

Bezichtigingsmogelijkheden in Duitsland

Bezichtigen tijdens de lockdown in Duitsland is mogelijk. Dit kunnen we scharen onder noemer ‘zakelijke reizen’ omdat je een zakelijke investering wilt gaan doen. De bezichtiging dient te worden afgestemd met de desbetreffende parkmanager en/of -beheerder. Vervolgens ontvang je van ons een afspraakbevestiging per e-mail en kun je zonder zorgen deze woning in Duitsland bezichtigen.

Voor het heen en weer rijden (max. 24 uur) gelden de regels vallend onder ‘klein grensverkeer’. Dat wil zeggen: verblijf in Duitsland maximaal 24 uur en voorkom onnodige (tussen)stops. Meer informatie? Neem contact op met ons via sales@vakantiemakelaar.nl.

Team Vakantiemakelaar

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl