Hoe gaan wij om met het coronavirus COVID-19?

[Update 27 januari, 2022]

Het Coronavirus COVID-19 heeft nog steeds een forse impact op de maatschappij en wij hebben hier als Vakantiemakelaar mee te maken. Wij hanteren de adviezen en richtlijnen van de overheid. De gezondheid van ons allen staat boven alles.

  • Een bezichtiging op afspraak is mogelijk, als zowel jij als de verkoopadviseur zich hier comfortabel bij voelen en gezond zijn;
  • Het dragen van mondkapjes is zowel voor de makelaar als de personen die bezichtigen verplicht;
  • Open huis dagen met veel bezoekers tegelijk, zijn niet mogelijk. Wel hanteren wij vaste dagen waarop meerdere bezichtigingen worden gepland. Deze worden dusdanig gepland, dat er minimaal 15 minuten tussen de afspraken zit. Het is verplicht om je van tevoren aan te melden;
  • Wij werken zoveel mogelijk op afspraak, zodat de contacten met personen gedoseerd kunnen worden en verspreid over de dag;
  • Informatiedagen kunnen bij ons op het hoofdkantoor georganiseerd worden, wel vragen wij je om een mondkapje te dragen; Het is verplicht om je van tevoren aan te melden;
  • Ons team werkt gedeeltelijk vanuit huis om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen;

Bezichtigingsmogelijkheden in Nederland

Bezichtigen in Nederland is mogelijk.
Er zijn ook alternatieven als je niet naar locatie wilt komen. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Telefonisch bezichtigen middels beeldbellen;
  • Online bezichtigen op je eigen computer, telefoon of tablet middels een virtuele tour;

Meer informatie over deze mogelijkheden vind je hier.

Toch liever vanuit huis op zoek naar een vakantiewoning? Via onze website is veel mogelijk. Denk hierbij aan een online bezichtiging (bekijk de accommodaties met een virtuele tour), een woning/kavel reserveren, een online adviesgesprek inplannen en meer.

Bezichtigingsmogelijkheden in Duitsland

Je kunt gerust een bezichtiging in Duitsland doen. Om onze oosterburen te bezoeken heb je een coronabewijs nodig. Heb je die niet, dan moet je je laten testen. Je hoeft niet in thuisquarantaine.
Voor de actuele richtlijnen verwijzen we u graag naar de reiswijzer website van de Rijksoverheid. Dus kom naar Duitsland met één van onze adviseurs en je kunt zonder zorgen een woning in Duitsland bezichtigen!

Meer informatie? Neem contact op met ons via sales@vakantiemakelaar.nl.

Team Vakantiemakelaar

LET OP!
Je gebruikt Internet Explorer 11 of ouder.

Dit zijn sterk verouderde browsers.
Vakantiemakelaar.nl maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door deze sterk verouderde browsers.
Daarnaast zijn er verhoogde veiligheidsrisico’s omdat er geen veiligheidsupdates voor deze browsers worden uitgegeven.
Microsoft Edge is bijvoorbeeld een uitstekende vervanger van Internet Explorer.

Om Vakantiemakelaar.nl goed te kunnen bekijken adviseren wij één van onderstaande browsers, deze kunt u gratis downloaden:

Met vriendelijke groet,
Het team van Vakantiemakelaar

Tel: 088-184 55 55
Mail: sales@vakantiemakelaar.nl