Schi- und Sonnenresort Alpendorf, St Johann im Pongau, SalzburgerLand, Type Appartement | 2- tot 12-persoons appartementen

v.a. 314000 k.k. excl. BTW

Het verhuren van de appartementen is verplicht (zoals gebruikelijk in Oostenrijk). De Oostenrijks/Deense verhuurorganisatie Alpen Travel is verantwoordelijk voor de verhuur. Deze gerenommeerde organisatie is gevestigd in Bad Gastein en heeft reeds meerdere complexen in deze omgeving in portefeuille. Het eigen gebruik is flexibel in te plannen en is ook mogelijk in het hoogseizoen. Een gegarandeerd rendement van 4,5% netto gedurende 5 jaar behoort eveneens tot de mogelijkheden. 

Er zijn meerdere typen appartementen beschikbaar. Je hebt de keuze uit appartementen met één, twee, drie en zelfs vijf slaapkamers. 

1-Slaapkamer appartementen:
Van deze appartementen is er op elke verdieping van het complex één te vinden. Binnen dit type zijn er twee varianten. Zo hebben de appartementen op de begane grond en eerste verdieping een ruime woonkamer met open keuken en royale zithoek. De badkamer met douche, wastafel en toilet is bereikbaar vanuit de separate slaapkamer. De appartementen op de tweede, derde en vierde verdieping bestaan uit een woon-/slaapgedeelte met keukenblok en separate slaapkamer. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet. Het balkon is gesitueerd op het zuidwesten. 

2-Slaapkamer appartementen:
Van deze appartementen is er op elke verdieping minimaal één te vinden. De appartementen beschikken over een fijne woonruimte met open keuken en royale zithoek. Er zijn twee ruime slaapkamers en twee badkamers, beide voorzien van douche, wastafel en toilet. Het balkon is gesitueerd op het zuidwesten. 

3-Slaapkamer appartementen:
Van deze appartementen zijn er slechts twee. Eén appartement is gelijkvloers en gelegen op de begane grond (met terras). Dit appartement beschikt over een woonkamer met open keuken en een drietal slaapkamers met elk een eigen badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Het andere appartement is verdeeld over de derde en vierde verdieping van het complex. De drie slaapkamers en twee badkamers zijn gelegen op de derde etage. Het woongedeelte met open keuken ligt een verdieping hoger en is bereikbaar via een trap. Daar vind je ook een separaat toilet. Op beide verdiepingen is een balkon, gelegen op het zuidwesten. 

5-Slaapkamer appartementen:
Er zijn een tweetal penthouse-appartementen beschikbaar verdeeld over de derde en vierde verdieping, die over maar liefst vijf slaapkamers beschikken. Deze penthouse-appartementen hebben ruimere balkons en extra hoge plafonds. Op de derde verdieping van het complex vind je vier slaapkamers en drie badkamers, waarvan twee voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet en één met ligbad, wastafel en toilet. Het woongedeelte met open keuken ligt een verdieping hoger en is bereikbaar via een trap. Op deze verdieping vind je tevens de vijfde slaapkamer met eigen badkamer én een separaat toilet. Op beide verdiepingen is een balkon, gelegen op het zuidwesten.  

Een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage is bij de prijs inbegrepen. Dit geldt ook voor het inrichtingspakket.

WhatsApp chat