Landal De Reeuwijkse Plassen, Reeuwijk, Zuid-Holland, Type Polderstein Comfort 4CT (extra toegankelijk) | 4-persoons geschakelde recreatiewoningen

v.a. 209500 v.o.n. excl. BTW

Je kunt nu investeren in een luxe en duurzame 4-persoons waterlodge met een uitstekend rendement, in een groene en waterrijke omgeving. De geschakelde waterwoning is aan het water gelegen en vanuit het park is een directe vaarverbinding met de Reeuwijkse Plassen. Bij de bouw is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Functionaliteit en kwaliteit gaan hand in hand met uitstraling, karakter en verantwoord produceren.

Er zijn twee interieurstijlen; ‘Sails Blues’ (comfort) en ‘Organic Chic’ (luxe). Deze stijlen zijn gebaseerd op wat de omgeving te bieden heeft. Het thema van de interieurs is tijdloos modern chique, waarbij de teakhouten meubels en warme kleuren zorgen voor een luxe en ontspannen sfeer in de woningen. In de Polderstein Comfort 4C beleeft iedereen een luxe vakantie, dankzij de uitgebreide extra voorzieningen.

De woonkamer heeft een gezellige vide. De royale slaapkamer met aangrenzende aangepaste badkamer (extra toegankelijk) op de begane grond biedt alle comfort. Op de eerste verdieping bevindt zich een slaapkamer en badkamer met douche en extra toilet. De recreatiewoning met uitstekend rendement heeft een verhard toegangspad en een hardhouten terras met stroeve afwerking. Bij deze woningen kan de keuze gemaakt worden om het terras te voorzien van een balustrade.

WhatsApp chat